Niestety. Widzę, że tu i ówdzie jest jej sporo więcej niż u początku kariery.gioconda2 pisze: pt kwie 30, 2021 7:20 pm A to ona? Myślałam, że to jakaś Britney albo jej podobna.
Cześć.
Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Niestety. Widzę, że tu i ówdzie jest jej sporo więcej niż u początku kariery.gioconda2 pisze: pt kwie 30, 2021 7:20 pm A to ona? Myślałam, że to jakaś Britney albo jej podobna.

I jak to było możliwe !?VILKI pisze: pt kwie 30, 2021 7:33 pm druga kartka z kalendarza
dzisiaj 49 lat kończy Akon!
na lp3 Lonely dotarło do 35 miejsca
https://youtu.be/6EEW-9NDM5k
"Pogoda w majówkę 2021 w Bieszczadach nie będzie rozpieszczać turystów. Prognozy IMGW-PIB nie są wesołe: zachmurzenie, miejscowe deszcze, a nawet burze" (cytat ze strony radia).lady pisze: pt kwie 30, 2021 6:57 pm Witam w ten pierwszy w tym roku prawdziwie wiosenny piątkowy wieczór![]()
gioconda2 pisze: pt kwie 30, 2021 7:20 pm
A to ona? Myślałam, że to jakaś Britney albo jej podobna.
Ja. Można wyjść na świeże powietrze przed naszymi rozgrywkami.
Jutro się z domu raczej nie ruszę, w końcu Top zaczynamyNicoletta pisze: pt kwie 30, 2021 7:34 pm Chyba na jutro musisz przygotować kurteczkę przeciwdeszczową ....

A to był bardzo dobry numer!
Ja raczej nikogo na zdjęciach nie poznaję, a tutaj od razu skojarzyłem.kacper94 pisze: pt kwie 30, 2021 7:44 pm W życiu nie powiedziałbym, że na zdjęciu jest George Michael...

Tak dokładniej to chodzi o drugą zmianę czyli wieczorną w sobotę (19-22). Wszystko mam naszykowane (włącznie z linkami do YouTuba), trzeba jedynie lekko obrobić w Wordzie lub notatniku.Kruklanki pisze: pt kwie 30, 2021 7:45 pmKto chciałby poprowadzić jako czwarty Forumowy Polski Top Wszech Czasów. Zgłoszenia do TStudent-a.
wówczas jeszcze nie był tak mocno zużyty i wyeksploatowanykacper94 pisze: pt kwie 30, 2021 7:44 pm W życiu nie powiedziałbym, że na zdjęciu jest George Michael...
Dobrze wiedzieć, że masz u siebie pralnięTStudent pisze: pt kwie 30, 2021 7:51 pm A właśnie, że nie. Jedna była na mojej liście, druga teraz jest w pralni.
Carla pokręcona nie jestKuba1201 pisze: pt kwie 30, 2021 7:51 pm Kometa to kolejny ładny utworek z tego tygodniowej poczekalniA poza tym ok mi się wydaje też awans pokręconej Carli
![]()