czy dzisiejszy solenizant (podobnie jak ja ) wygra dzisiejsze notowanie?
Neil Francis Tennant (ur. 10 lipca 1954 w North Shields, Northumberland, w Anglii) – muzyk i wokalista angielski, dziennikarz muzyczny, członek duetu Pet Shop Boys
VILKI pisze: ↑pt lip 10, 2020 7:13 pm
46 . NN . 01 . Bartas Szymoniak - WOJOWNIK Z MIŁOŚCI
I proszę można u nas zadebiutować po kilku chudych tygodniach! Chociaż w oszukanej liście był ten pan na szczycie.
I znowu wystarczyło zdobyć 10 oczek by się dostać do Poczekalni.
I rozumiem VILKI, że z tego podwójnego głosu (Kruklanki, KrzysztofK) zaliczyłeś tylko jeden?
gioconda2 pisze: ↑pt lip 10, 2020 7:20 pm
Padło coś o skokach narciarskich, koncercie...to może PAN PREZENTER zada jedno z kultowych pytań "Gdzie Państwa zastała Lista?"
I akurat w wątku z pamiętnym notowaniem LPPT była dziś dyskusja ile razy prowadzący listę mieli ten zaszczyt w dniu swoich urodzin i okazało się, że panu Marku przydarzyło się to kilka razy...
A że dziś i u nas jest takie wiekopomne wydarzenie, to życzę naszemu prowadzącemu długich lat z FTP (jakkolwiek to brzmi) i przede wszystkim zdrowia i spełnienia marzeń (nie tylko muzycznych) nasz drogi VILKI.
Padło coś o skokach narciarskich, koncercie...to może PAN PREZENTER zada jedno z kultowych pytań "Gdzie Państwa zastała Lista?"
Na mojej wsi, jak zawsze ostatnio. Idzie komórka burzowa z porywistym wiatrzyskiem. Mam nadzieję, że poza tym niewiele się wydarzy, trochę doleje, trochę dowieje, a za dwie godziny, a może godzinę, będę mógł dalej cieszyć się urokami listy
mnie w burdelu...czyli u mnie w domu, gdzie jest obecnie taki bałagan, że nie da się tego inaczej nazwać
VILKI pisze: ↑pt lip 10, 2020 7:24 pm
a gdzie zachwyt nad nowością na 47 lady?
Wybacz, trochę jestem w niedoczasie, bo sparing u mnie grają i dopiero wróciłam (nawet nie zostałam na drugą połowę) i musiałam uruchomić Spotifaja, który na początku nie chciał współpracować
Ale już jest ok i leci Cugowski. Mean Old Train oczywiście w całości - DZIĘKI za wszystkie głosy
powiem tak. kolega twierdzi że głosują z ojcem z jednego komputera itd. jest to możliwe, chociaż nie do końca chce misie wierzyć że mają dokładnie taki sam gust muzyczny jak kolega twierdzi tak czy siak jeśli taka sytuacja będzie się powtarzać to nie będę tego zaliczał (tak szczerze to liczyłem już wczoraj na jakieś Wasze wnioski co z tym fantem zrobić) ..