ku3a pisze:Tool taki troche nie na LP3... "Vicarious" jakims cudem wszedl do trzydziechy.
btw - jak rozumiem Wilki out Ech, na co ja bede w koszmarliscie glosowac...
Schizm też tam wcześniej wszedł i spporo posiedział. Szkoda, że nie lansują Right in two.
tadzio3 pisze:Witam!
Ja na chwilę przy komputerku. Listy bede sie przysłuchiwał, ale bez forum, za to z książkami na temat myśli socjologicznej Platona, Arystotelesa oraz Augustyna
Słyszę Gilmoura I Bowiego...
Sesja jeszcze trwa? No to miłej nauki, przy lp3 mi zawsze fajnie idzie czytanie książek... Nie wiem czemu, zawsze wydają mi się ciekawsze i lepsze....
Eleanor put those boots back on,
Kick the heels into the Brooklyn dirt,
I know it isn't dignified to run,
But if you run, you can run
for a better positionon the LP3
Szybciej przebieraj nogami Eleonoro a napewno szybciej wyzej zajdziesz.... Jak na razie Eleonora z teledysku mruga oczami dla was!
(39) Franz Ferdinand. mają wydać w tym roku nowy album. czekam czekam, ale najpierw Arcade Fire. juz na początku marca pojawi się ich 2 album. będzie znakomity
Ten "Hello I love you" to jest cos strasznego! Jak mozna bylo w ogole pozwolic na taka profanacje ! Sam utwor nawet w oryginalne nie byl moim ulubionym ale to jest gorsze nawet niz Lady Madonna! Wstyd Doorsi!
jblaminsky pisze:Ten "Hello I love you" to jest cos strasznego! Jak mozna bylo w ogole pozwolic na taka profanacje ! Sam utwor nawet w oryginalne nie byl moim ulubionym ale to jest gorsze nawet niz Lady Madonna! Wstyd Doorsi!
mi sie podoba, nie szaleje za nim, ale nie jest zły
jblaminsky pisze:Ten "Hello I love you" to jest cos strasznego! Jak mozna bylo w ogole pozwolic na taka profanacje ! Sam utwor nawet w oryginalne nie byl moim ulubionym ale to jest gorsze nawet niz Lady Madonna! Wstyd Doorsi!
mi sie podoba, nie szaleje za nim, ale nie jest zły
Przy takim miksie "Love you, I love you, Love you, I love you " to wrecz mi sie przypomina - Kocha - nie kocha- Kocha- nie kocha
38 (+1). Doorsi przerobieni na niestrawną papkę a la Adam Freeland . Z drugiej strony dobrze, że sprofanowano akurat "Hello I Love You", a nie arcydzieła, jak "Riders On The Storm" czy "The End".
(37) kapitalne Muse spada no ale Polska, to nie Anglia i tu jesteśmy nadal na etapie rockowych zespołow z lat 90 i 80 i wokalistek w stylu Katie melua, Norah Jones :-/