Tomekk pisze:Ciekawe, czy Florka pominie poczekalnię.
W mojej prywatnej liście Third Eye zadebiutowało jeszcze zanim zostało singlem i generalnie już wypadło Ale będę głosował tutaj, najlepszy utwór z płyty.
Daniel Bloom drugim na liście nuconych przeze mnie dziś piosenek
W mojej prywatnej liście Third Eye zadebiutowało jeszcze zanim zostało singlem i generalnie już wypadło Ale będę głosował tutaj, najlepszy utwór z płyty.
Dla mnie to też czołówka płyty, chociaż bardziej lubię "Ship To Wreck" czy "Make Up Your Mind". Na mojej prywatnej liście "Third Eye" doszło do podium, ale to było dawno temu, chyba jeszcze w 2015 r.
To może zamieść gdzieś tę swoją prywatną listę, bo ostatnio mnóstwo tutaj poświęcasz czasu i postów, żebyśmy ją poznali w całości :v
Może dzisiaj znowu kilka słabych piosenek wypadnie z Listy? W zeszłym tygodniu największym pozytywem notowania było (nareszcie!) wypadnięcie bardzo słabych piosenek:
Prince'a (nie będę źle mówił o zmarłych, więc powstrzymam się od komentarza, ale 2 tygodnie to i tak za długo), ocierających się o disco-polo Chłopców z Placu Broni, kolejnego po "Gdybym" słabego utworu Voo Voo z nie lepszą Natalią Przybysz czy zjadającego swój ogon Joe Bonamassa.
Dla mnie to też czołówka płyty, chociaż bardziej lubię "Ship To Wreck" czy "Make Up Your Mind". Na mojej prywatnej liście "Third Eye" doszło do podium, ale to było dawno temu, chyba jeszcze w 2015 r.
To może zamieść gdzieś tę swoją prywatną listę, bo ostatnio mnóstwo tutaj poświęcasz czasu i postów, żebyśmy ją poznali w całości :v
propozycje do zestawu do głosowania na nowy tydzień:
Blues Pills - Lady In Gold
Bovska - Kaktus
Coldplay - Up & Up
Dami Im - Sound Of Silence
Frans - If I Were Sorry
Jake Bugg – Love, Hope & Misery
Jamala - 1944
Justin Timberlake - Can't Stop The Feeling!
Konrad Pawicki & Band - Piosenka trochę banalna
Malky - History Of Broken Hearts
Metronomy - Old Skool
Michał Bajor - Nie ma jak u mamy
Milczenie Owiec - Zapytaj mnie czy cię kocham
MØ - Final Song
Oversoul - Światy dwa
Pixx - Baboo
Riverside - Addicted (radio edit)
Roisin Murphy - Ten Miles High
Saint Asonia - I Don't Care Anymore
Sampha - Timmy's Prayer
Søren Juul - Pushing Me Away
Steve Guun - Ancient Jules
U.S. GIRLS - New Age Thriller
Ukeje – Film
XXANAXX feat. Ten Typ Mes - Nie znajdziesz mnie
adameria pisze:Czy ktoś może się wypowiedzieć szerzej na temat płyty Jazzombie? Dobra czy niezbyt?
Ja mogę tylko czy moja opinia coś dla Ciebie znaczy.
Płyta jest bardzo dobra, może nawet jeszcze lepsze. Utwory z wyjątkiem Dziewiątej co najmniej bardzo dobre. I na pewno płyta stylistycznie różnorodna na tyle na ile przyjęta konwencja pozwala.
Cieszy spadek Leningradzkich Medalistow, szkoda, że tylko o trzy. Natomiast bardzo cieszy (szok, że coś takiego piszę) awans 2Pawła. Pietruchy zresztą też (przy okazji dowiedziałem się że to jakaś aktorka).
adrianec pisze:propozycje do zestawu do głosowania na nowy tydzień:
Frans - If I Were Sorry
Jamala - 1944
Metronomy - Old Skool
MØ - Final Song
Te bardzo bym chciał widzieć w zestawie, ale to raczej niemożliwe...
adrianec pisze:propozycje do zestawu do głosowania na nowy tydzień:
Frans - If I Were Sorry
Jamala - 1944
Metronomy - Old Skool
MØ - Final Song
Te bardzo bym chciał widzieć w zestawie, ale to raczej niemożliwe...
Justin świetny, energetyczny chociaż nigdy za nim nie przepadałem . Ciekawe czy Dżamalę dodadzą?