Wobec tego zapewne zostało Ci jeszcze co nieco, nie?konwicki1980 pisze: Piszę to ja, człowiek, który na zlocie wakacyjnym w Toruniu posiadał przy sobie kilkadziesiąt zagadek muzycznych

...............
Z tego, co mi powiedziała Pani Wioletta

Wobec tego zapewne zostało Ci jeszcze co nieco, nie?konwicki1980 pisze: Piszę to ja, człowiek, który na zlocie wakacyjnym w Toruniu posiadał przy sobie kilkadziesiąt zagadek muzycznych
jollyroger72 pisze:ok. 20-25 minut jazdy samochodem
jollyroger72 pisze:ok. 20 minut jazdy samochodem
Jeżeli o mnie chodzi, jednak raczej byłbym za tym, żeby zminimalizować wycieczki samochodowe (wrażeń motoryzacyjnych będziemy mieli dość pierwszego i ostatniego dnia) i poobcować z górami pieszo - w sumie po to się tam na ogół przyjeżdża.jollyroger72 pisze:ok. 40 km
Kiedy chcesz przyjechać? W sobotę czy niedzielę? I czym? Bo jeśli pociągiem, to trzeba by było odebrać Cię ze stacji Wałbrzych Miasto.Tomekk pisze:dajcie znać, to moze uda mi się dojechać na parę godzin.
no raczej pociągiem, ale ze stacji Wałbrzych Główny jeżdżą przecież pociągi do Jedliny.jollyroger72 pisze: Kiedy chcesz przyjechać? W sobotę czy niedzielę? I czym? Bo jeśli pociągiem, to trzeba by było odebrać Cię ze stacji Wałbrzych Miasto.
No jeśli będzie Ci pasowało połączenie, to OKTomekk pisze:no raczej pociągiem, ale ze stacji Wałbrzych Główny jeżdżą przecież pociągi do Jedliny.
Parę osób pewnie planuje wyjście/wyjazd do kościoła, a poza tym na razie nie mamy konkretnych planów. Zarówno Ty, jak i Tomekk podaliście właśnie niedzielę jako dzień spotkania, więc myślę, że możemy się do Was dopasować.Nicoletta pisze:tak hipotetycznie pytam co planujecie na niedzielę
Ale masz na myśli niedzielę, czy poniedziałek? Bo zlot kończymy w poniedziałek.Nicoletta pisze:i czy ktoś z Was będzie wracał przez Wrocek i ewentualnie znalazłby jedno wolne miejsce w samochodzie
Dziękuję w imieniu wszystkich zdążających do Jedliny ZdrojuMartyr pisze:Życzę Wam udanego zlotowania
Było słuchanie Listy pod chmurkąMartyr pisze:Pochwalcie się, co robicie.
Chyba że zejdziemy w podziemiaLLucky pisze:I raczej stacjonarne.