Daj jej spać. Położyła się o 6 rano.słoik pisze:o mśerci?Neo01 pisze:Wszystkie piosenki są o tej na m...
Wstawaj tanatos, jak możesz tak bezbożnie się wylegiwać!
XIX Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Re: XIX Top Wszech Czasów
Sen o Victorii na 5 (mam nadzieję
)

Rok temu, to była "świeżynka"jedrzej2012 pisze:Będzie Gotye i Kimbra, przecież to świeżynka.

Ależ te organy brzmią magicznie .... 

Dwa najlepsze nagrania godziny, przy czym Procol lepszy. I zgadzam się z Balonikiem, że Grand Hotel jet ich najlepszym kawałkiem.
no właśnie i siłą rozpędu było w top 100FOXD pisze: Rok temu, to była "świeżynka"Nie zasłużenie oczywiście w 100 TWC.

- mara
no to 6 godzin snu to tak akurat...powinno się podobno spać wielokrotność 3h bo są jakieś tam cykle i wtedy jest się najbardziej wyspanymsemuś pisze:Daj jej spać. Położyła się o 6 rano.słoik pisze:o mśerci?Neo01 pisze:Wszystkie piosenki są o tej na m...
Wstawaj tanatos, jak możesz tak bezbożnie się wylegiwać!
100% racji w całej wypowiedzikajman pisze:Dwa najlepsze nagrania godziny, przy czym Procol lepszy. I zgadzam się z Balonikiem, że Grand Hotel jet ich najlepszym kawałkiem.

A nie ze Stelką?kajman pisze:Dwa najlepsze nagrania godziny, przy czym Procol lepszy. I zgadzam się z Balonikiem, że Grand Hotel jet ich najlepszym kawałkiem.

Puk, puk. Nastąpiła już zmiana Piotrów.kajman pisze:...I zgadzam się z Balonikiem, że Grand Hotel jet ich najlepszym kawałkiem.
-
Czasowo da się przewidzieć (szczególnie pod koniec godziny) co może się zmieścić w topie.
Przed "10" i przed "12" dosłownie obstawiłem i się nie myliłem: "Thunderstruck" i "Do Ani".
Przed rokiem "Baranek" był najlepszym przegranym, a co będzie w tym roku, później po porównaniu podam ten utwór.
Przed "10" i przed "12" dosłownie obstawiłem i się nie myliłem: "Thunderstruck" i "Do Ani".
Przed rokiem "Baranek" był najlepszym przegranym, a co będzie w tym roku, później po porównaniu podam ten utwór.
W tym roku tego paliwa do tego "rozpędu" już zabrakło ... mam nadziejękrzychu78 pisze:no właśnie i siłą rozpędu było w top 100FOXD pisze: Rok temu, to była "świeżynka"Nie zasłużenie oczywiście w 100 TWC.

Też tego nie zauważyłemsłoik pisze:kajman pisze:Puk, puk. Nastąpiła już zmiana Piotrów.

Tak jak nie głosowałem, tak solówkę w July autentycznie kocham...
Skoro niemal wszyscy się zgadzają, że "Grand Hotel" jest najlepszy, to czemu w topie jest "Whiter..."?
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Ktoś tu chyba jeszcze nie do końca obudzonykajman pisze:Dwa najlepsze nagrania godziny, przy czym Procol lepszy. I zgadzam się z Balonikiem, że Grand Hotel jet ich najlepszym kawałkiem.

też mi się tak zdaje , będe mocno zdziwiony jeśli się pojawiFOXD pisze: W tym roku tego paliwa do tego "rozpędu" już zabrakło ... mam nadzieję
Powód chyba jest prozaiczny, zawsze braknie głosu na coś innego.słoik pisze:Skoro niemal wszyscy się zgadzają, że "Grand Hotel" jest najlepszy, to czemu w topie jest "Whiter..."?
- mara
ktoś coś mówił o Ironach
ajroni???
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
74 - 1 FEAR OF THE DARK ^ IRON MAIDEN (nowość nr 263) new 1992 74 w '12!!
Iron Maiden!! Mój głos nr 7 dzisiaj.
Sąsiedzi też słuchają

Sąsiedzi też słuchają

-
Children of sanchez.
I po raz pierwszy w tym notowaniu Ironi (Up The Irons !)
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
Szkoda że to ale i tak super