Lepiej późno niż ...bobby-x pisze:WOW, po prawie 33 latach słuchania listy, Szacun za odwagę.Margo58 pisze:Drodzy Forumowicze - po wielu latach słuchania Trójki i bycia gościem na Waszej stronie podjęłam odważnądecyzję i jestem z Wami!

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Lepiej późno niż ...bobby-x pisze:WOW, po prawie 33 latach słuchania listy, Szacun za odwagę.Margo58 pisze:Drodzy Forumowicze - po wielu latach słuchania Trójki i bycia gościem na Waszej stronie podjęłam odważnądecyzję i jestem z Wami!
Jakiś holenderski utwór.kajman pisze:A co to jest?Zibion pisze:5. Avond (1997) 28 pkt.
temik3 pisze:Presley od wielu jest lepszy i to od tych z setki.
To gratuluję odwagi. Teraz tylko się wkręcić. Uwaga, to forum uzależnia. Po mnie chyba najlepiej to widać.Margo58 pisze:Drodzy Forumowicze - po wielu latach słuchania Trójki i bycia gościem na Waszej stronie podjęłam odważnądecyzję i jestem z Wami!
Będzie. Musi.Ajtek pisze:Była już Królowa, jest czas na Księcia.
Zaczynam się martwić o Starless :/.
DarekM pisze:To bardzo dobra sposobność. Super Cię tu widzieć. Miłego słuchania. Policjanci z dedykacjąBeataB pisze:Nowy Rok to chyba dobry czas, by przywitać się na trójkowym forum? Zatem Dzień dobry i miłego noworocznego słuchania!
konte pisze:Z okazji nowego Topu Wszystkiego Najlepszego!BeataB pisze:Nowy Rok to chyba dobry czas, by przywitać się na trójkowym forum? Zatem Dzień dobry i miłego noworocznego słuchania!
No ja wiem, i dlatego właśnie mi ta refleksja później odeszła - ale jednak wstałem zmęczony rano, przetarłem oczy, zorientowałem się, że muszę się ogarnąć, że w tym roku wyjdę już z nastolęctwa i będę miał 20, a tak w ogóle to ból głowy; i pomyślałem, że już stary jestem, lecz cofam, nie jest tak źle jeszcze. ^^prz_rulez pisze:- Brianie, twoja wypowiedz byla dosc zaskakujaca - przeciez jestes obecnie w najlepszym okresie zyciapolecam tylko tego nie zmarnowac
Chyba nie w tej godzinie. Bo to długie, a w tej ma być 10 utworów. Duży awans, czy wielki spadek?zielonakoniczynka pisze:Będzie. Musi.Ajtek pisze:Była już Królowa, jest czas na Księcia.
Zaczynam się martwić o Starless :/.
Nawet tak nie straszprz_rulez pisze:niestety, na Creep raczej nie ma co liczyc...