Abby95 pisze:Dobra, ja też mam problem. Żeby mieć na koniec 6 z plastyki muszę wykonać jakąś pracę na dowolny temat. I kompletnie nie mam pojęcia co namalować/narysować/?/...
Somebody help me!
Któż może wiedzieć lepiej jeśli nie ty;)
gdybyś mieszkała w gdańsku mogłabym pomóc jestem po ASP i mogłabym coś na prętce wyklecić na papierze
a tak? no nic nie poradzę
może kolaż?
macor70 pisze:
Aż ciśnie sie pytanie co było wcześniej zanim Cię skazali na...???
" prace społeczne "
a tak serio to wcześniej był Led Zeppelin, czyli " Tea For One ", " I Can't Quit You Baby ", " Since I' v Been Loving You " czyli też bluesy i powoli się wciągałam ... aż dotarłam do korzeni
No właśnie chodzi o to, że nie wiem. [/quote]
coś mi się wydaje ze cokolwiek mogłoby być;D polecam studium z natury- to dobry poczatek na rozpoczecie kariery malarskiej:)
Abby95 pisze:Dobra, ja też mam problem. Żeby mieć na koniec 6 z plastyki muszę wykonać jakąś pracę na dowolny temat. I kompletnie nie mam pojęcia co namalować/narysować/?/...
Somebody help me!
Somebody help me!
kiedyś mieliśmy taką bajkę o słowiku czy czymś takim i rzecz dziłą się w chinach i an plastyce trzeba było go zilustrować,malunek mój był koszmarny ale wziełam otworzyłam encyklopedię, i narysowałam mu dymek jak w komiksie i narysowałam mu chińskie literki i potem pani powiedziałam że to autentyczne chińskie literki ..i miałam 6 czy 5 już nie pamiętam zdecydowanie za wysoko.
Magda92 pisze:No właśnie chodzi o to, że nie wiem.
coś mi się wydaje ze cokolwiek mogłoby być;D polecam studium z natury- to dobry poczatek na rozpoczecie kariery malarskiej:)[/quote]
raczej samobójstwo
gdybyś mieszkała w gdańsku mogłabym pomóc jestem po ASP i mogłabym coś na prętce wyklecić na papierze
a tak? no nic nie poradzę
może kolaż?[/quote]
O jak miło bo ja jestem w liceum plastycznym- widze ze ktoś o podobnych zainteresowaniach:)
Abby95 pisze:Dobra, ja też mam problem. Żeby mieć na koniec 6 z plastyki muszę wykonać jakąś pracę na dowolny temat. I kompletnie nie mam pojęcia co namalować/narysować/?/...Somebody help me!
Somebody help me!