anowika pisze:grunt żeś piłkarz i na fuzzbalu znający się
1. to za duże słowo - naprawdę kopię tylko na podwórku 2. no, cośtam się wie
:reklama:
Btw, zapraszam wszystkich do śledzenia piłkarskich mistrzostw Afryki, już jutro rozpoczęcie
:po reklamie:
marsvolta pisze:Gotye pobił rekord Queen i potrzebował na to zaledwie 19 tygodni!
Queen na 14 razy na pierwszym potrzebował 29 tygodni! To jest masakra!
Masakra i ŻENADA - jak tutaj niektórzy wypisują...
Był kiedyś taki kawał: " Jedz gówno, miliony much nie może się mylić"
no dobra, to przynajmniej mam czas przed Offęsywo na zorganizowanie jakiejś szamy.
dobranoc, i... I wish nothing but the best for Feat and his friends.
uzi pisze:ojej.
szkoda.
serio, trzymałam za nich kciuki w tej chwili.
to nie jest śmieszne, to było dla mnie naprawdę ciężkie przeżycie.
i wszystko na nic.
.
Uzi, przestań wyć, za tydzień... jest nadzieja tylko kto Zbysza w modlitewnych wezwaniach przebije?
Kurcze - Coma ma pecha, że trafiła na Listę w erze dominacji G&K. To już 7 raz na podium, w tym 3 raz na 2 miejscu. Ale wygranej nadal nie ma. Oby za tydzień. Fani rekordu 15 wygranych odpuszczą i może się uda. Oby!
Wyprzedzając fakty, piosenka z 1 miejsca awansowała dziś w Podsumowaniu Wszechczasów "zaledwie" o 7 oczek - z 62 na 55.
marsvolta pisze:Gotye pobił rekord Queen i potrzebował na to zaledwie 19 tygodni!
Masakra i ŻENADA - jak tutaj niektórzy wypisują...
Był kiedyś taki kawał: " Jedz gówno, miliony much nie może się mylić"
TAK TAK TAK !!!
Dobre to
Ostatnio zmieniony pt sty 20, 2012 10:55 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 2 razy.
drobny szczegół, serię Queenu przerywały: November Rain, Don't cry, Tears in heaven, Unforgiven, If you go away, a nie wiem czy i nie "Nothing else matters. Sam top wszech czasów (prawie)
to jest jakaś totalnie absurdalna i surrealistyczna sytuacja mój mózg nie ogarnia i wyparowywuje.
gratulacyje dla TomaszaJędrusia za płytę
i IgrekUmlat, duszyczki, do następnego, trzymajta się, za tydzień na 1 Hiszpan.