tyle że w tych przypadkach lady akurat się nie zgadza ze swoim stwierdzeniemgżegoż pisze:W przypadku tych dwóch kawałków mogę powtórzyć to, co napisała lady:

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
tyle że w tych przypadkach lady akurat się nie zgadza ze swoim stwierdzeniemgżegoż pisze:W przypadku tych dwóch kawałków mogę powtórzyć to, co napisała lady:
No ale Twoje zdanie wyrwane z kontekstu idealnie się tutaj nadawałolady pisze:tyle że w tych przypadkach lady akurat się nie zgadza ze swoim stwierdzeniemgżegoż pisze:W przypadku tych dwóch kawałków mogę powtórzyć to, co napisała lady:
A mnie najbardziej szkoda następujących 4 utworów, które były rok albo 2 lata temu, a są w mojej absolutnej czołówce wszech czasów:Gary pisze:Najbardziej żal Budgie, Niemena, Hendrixa, The Cure i Queen.
Dla mnie ( i jak się zresztą okazało dla większości forumowiczów również) Długość Dźwięku Samotności jest dużo słabsze od Chciałbym Umrzeć z Miłości (i właściwie chyba od każdego innego utworu Myslovitzgżegoż pisze:
Martwi przede wszystkim:
1. Spadek DŁUGOŚCI DŹWIĘKU SAMOTNOŚCI (aczkolwiek i tak dobrze, że nie było powtórki kuriozalnej sytuacji z Forumowej listy, gdzie wyprzedził ją inny, dużo słabszy utwór Myslovitz)
A mi najbardziej:Gary pisze:Najbardziej żal Budgie, Niemena, Hendrixa, The Cure i Queen.
Gary pisze:35. 39. 30. Always Look on the Bright Side of Life - Monty Python
Gary pisze:48. 95. 88. Bema pamieci zalobny rapsod - Czeslaw Niemen
Gary pisze:92. RE. RE. Nights in White Satin - The Moody Blues
Gary pisze:71. NN. NN. Love will tear us appart - Joy Divission
Bez dwóch pierwszych nie wyobrażałem sobie żadnego topu, a niestety...Gary pisze:39. NN. NN. Leszek Żukowski - Coma
O, to o mnieadamDD pisze:wiele osób, które ma swoje zdanie o muzyce bez względu na opinie innych (a zwłaszcza mediów) pewnie straciło część sympatii do U-2 po 16 TOP-ie…