nie bardzo, bo ktoś może obstawiać 0:0Yacy pisze:a może typować strzelca bramki/-ek

chyba że trzeba będzie wybrać po jednym strzelcu z każdej drużyny, bez względu na to jaki wynik się obstawia.
w każdym razie coś trzeba wymyślić.
nie bardzo, bo ktoś może obstawiać 0:0Yacy pisze:a może typować strzelca bramki/-ek
ku3a pisze:nie bardzo, bo ktoś może obstawiać 0:0 .
Hehe...Yacy pisze: Np.:
15.06.2012 . 20:00 -> Polska ( 1 : 1 ) Ukraina [Polska]
nie wiem czy wszyscy tak dokładnie czytają ten wątek... można wysłać pw. Jakieś rozwiązanie to jest, mimo że nie jestem zwolennikiem tajności.kajman pisze:Przyszło mi do głowy, żeby przynajmniej od półfinału obstawiać tajnie. Bo ten, który będzie prowadził może podświadomie wybrać wynik taki jak druga strona.
to nie jest zła myśl. Ale nie w 1/8 bo typy już są... Tylko w takim wypadku wszyscy, którzy będą w 1/8 musieliby wysyłać pw do mnie. Bo w momencie typowania pierwszych ćwierćfinałów nie będzie wiadomo kto przejdzie dalej...miniu pisze:@kajman Myślę że tak powinna wyglądać cała faza pucharowa...
No niestety, nie dość że brak czasu na pisanie to jeszcze zabrakło łącza internetowegoYacy pisze:...zabrakło także typów od herMMana!
No napisałbym niespodziankę, a nie sensację, bo dla mnie znalezienie się tam USA lub Urugwaju na aż takie określenie nie zasługuje. Natomiast też bym stawiał na USA, bo naprawdę prezentuje się bardzo ciekawie. Jeżeli tylko poprawi skuteczność i sędziów, to nie powinna mieć problemów w najbliższych meczach.Miszon pisze:No to mamy pierwszą sensację, jaką jest znalezienie się w półfinale (i tu wstawić jedną z czterech drużyn z grona USA/Ghana/Urugwaj/KoreaPłd.). Ja stawiam na USA, bo oni już mieli swój słaby dzień, Ghana mnie nie przekonuje, Urugwaj jest chimeryczny i musi mu się trafić słaby dzień, a Korea nawet jak wygra z URG, to i tak przegra w 1/4.
Tzn. USA też nie będzie dla mnie nawet niespodzianką, bo w "moim" WC weszli do 1/4, gdzie mieli przegrać minimalnie (już nie pamiętam z kim, chyba z Argentyną. Jeśli tak, to sprytnie jej uniknęli znajdując się w łatwiejszej ćwiartce mistrzostw). Urugwaj jednak będzie dla mnie sensacją, bo zawsze była dla mnie to zbiórka dobrych piłkarzy, którzy jednak razem nie tworzyli synergii, a wręcz przeciwnie - tracili na wartości, grając może i ładnie, ale nieefektownie.kajman pisze:No napisałbym niespodziankę, a nie sensację, bo dla mnie znalezienie się tam USA lub Urugwaju na aż takie określenie nie zasługuje. Natomiast też bym stawiał na USA, bo naprawdę prezentuje się bardzo ciekawie. Jeżeli tylko poprawi skuteczność i sędziów, to nie powinna mieć problemów w najbliższych meczach.
Napastników mam zmęczonych, z Grecją dali z siebie wszystko. A przecież stara piłkarska zasada mówi, by w pierwszym meczu nie grać na 100% jeśli chce się zajść dalekoYacy pisze:wyniki "meczów" MŚ - LP3 2010
/po i połowie/
GRUPA - B
krzysiek83 ( 4 : 3 ) michal91d
Musiał mocno przeżyć niepowodzenia makaronu na mistrzostwach i stracił serce do typowania...Yacy pisze:znów zabrakło głosów figc1898!