gżegoż pisze:Słyszeliście? Niedźwiedź wprost powiedział, że wysoka pozycja Alicji w zeszłym tygodniu była efektem akcji na "Twarzaku"
Tzn. że wywalili Alicję z listy ze względu na tę akcję czy za drugim razem nie zagłosowało wystarczająco dużo osób? Eh, szkoda Alice in Chains
Nie ma zielonego pojecia, ale cieszę się, że Pan Marek odpowiedział na mojego maila na antenie. Przynajmniej mam jakieś wyjaśnienie. Z tym, że nie do końca wiem gdzie tu sprawiedliwość. I kto zawinił, a kogo powiesili.
Naprawdę, bardzo lubię język czeski i cieszy mnie, że coś nie po polsku i po angielsku ma szansę się przebić. Niemniej jednak, gdy przypomnę sobie wyniki Vypsanej Fixy z Detailami rok wcześniej czy wcześniej Klenotu, to... ekhm.
gżegoż pisze:Słyszeliście? Niedźwiedź wprost powiedział, że wysoka pozycja Alicji w zeszłym tygodniu była efektem akcji na "Twarzaku"
Tzn. że wywalili Alicję z listy ze względu na tę akcję czy za drugim razem nie zagłosowało wystarczająco dużo osób? Eh, szkoda Alice in Chains
Ktoś ze słuchaczy się pytał co z Alicją, to odpowiedział mniej więcej tak: "weszła i wyleciała - tak to jest, jak na Twarzaku pada hasło wszyscy głosujemy, a w następnym tygodniu nikt nie przypomni". Jeżeli ktoś nagrywał audycję, to można posłuchać, jak dokładnie powiedział, ale mniej więcej tak, jak przytoczyłem.
Ostatnio zmieniony pt mar 08, 2013 10:57 pm przez gżegoż, łącznie zmieniany 1 raz.
Daniel84 pisze:Naprawdę to sami Polacy głosują na tego Nohavicę? Aż mi się nie chce wierzyć.
Nie, to czeska inwazja na LP3
Ludzie, posłuchajcie siebie trochę. Co wam tak strasznie przeszkadza w tym, że Nohavica jest u nas tak popularny? No jest, są pewne kręgi gdzie jest niezwykle popularny i lubiany...
słoik pisze:Peszek musi wybierać, myśleć jak żyć, a samo życie jest przerażające.
(...)Przynajmniej dla mnie to główny motyw tego kawałka.
Taaaa... Nic tylko zawiązać sobie kamień u szyi i rzucić się z Mariota...
Gratuluję Jaromirowi i jego fanom. Żadna piosenka w tym języku nie zaszła tak wysoko i tak daleko. I co bym nie myślał o tym czy mi się znudziła czy nie, to trzeba przyznać, że sukces jest niesamowity.
FOXD pisze:Całe przedpołudnie było dzisiaj z utworami Czecha, a balonik dodatkowo go promował pod katem głosów na listę. Az momentami odruch wymiotny się we mnie odzywał.
jak te smęty mogą cały czas być na 1 ?
/pokrętło "volume" skręcone w dół/