Miszon pisze:Poprzedni cover był podobny do oryginału, ale go nie wyśmiewał (a moim zdaniem nawet fajniej wypadł niż oryginał), tutaj to totalna klapa.
Który kawałek masz na myśli? Bo będące na Liście "Love Shack" i "Hit The Road Jack" to oba covery. Zresztą, cała płyta "Fishdick Zwei" to zbiór coverów a wykonania to w zamyśle muzyczne żarty. Nie jestem zwolennikiem Acidów w takich wykonaniach, wolę ich własną twórczość, ale na Liście im kibicuję nawet gdy grają takie kawałki jak "Et Si Tu..."
P.S. Na pierwszej płytce z coverami pt. "Fishdick" zagrali "Another Brick In The Wall" - to dopiero była masakra...
Piotr pisze:Po godzinie 22 na stronach Trojki pojawi sie w Szczesliwej/Nieszczesliwej 13 kolejny juz raz utworow 14 (jest miejsce podwojne), kolejne 6 Ku3a dorzuci na forum.
A mógłbyś zdradzić to podwójne miejsce w szczęśliwej "13"?
Miszon pisze:Poprzedni cover był podobny do oryginału, ale go nie wyśmiewał (a moim zdaniem nawet fajniej wypadł niż oryginał), tutaj to totalna klapa.
Który kawałek masz na myśli? Bo będące na Liście "Love Shack" i "Hit The Road Jack"
Miałem na mysli Love shack, bo zapomniałem o Rayu.
Ale Ray też był fajnie zrobiony.
Krótka informacja odnośnie "Somebody That I Used To Know": ktoś jakiś czas temu pisał, że we Włoszech jeszcze Gotye nikt nie znał... tak, nie znał - z naciskiem na czas przeszły. Gotye zadebiutował na siódmym miejscu włoskiej listy singli.