Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zooropa pisze:Coma ma najlepsze teksty toś mnie rozśmieszył,
to grafomaństwo na poziomie Wilków.
Ale dobra ok już, nie mam ochoty o nich dyskutować.
Nie znam wszystkich, ale na przykład dla mnie Schizofrenia jest znakomita. I nowych (bo np. takie Eli było znakomite) Wilków nie można z tych porównywać.
Coma świetny zespół Leszek Zukowski powinien być w czołowce niestety nie będzie wogóle a teskty świetne na poziomie takim spiewaja chyba tylko Akurat, Farben lehre i Myslovitz
Wojtasss pisze:Coma świetny zespół Leszek Zukowski powinien być w czołowce niestety nie będzie wogóle a teskty świetne na poziomie takim spiewaja chyba tylko Akurat, Farben lehre i Myslovitz
dla mnie najlepsze teksty mają Nosowska i Rogucki.
Wojtasss pisze:Coma świetny zespół Leszek Zukowski powinien być w czołowce niestety nie będzie wogóle a teskty świetne na poziomie takim spiewaja chyba tylko Akurat, Farben lehre i Myslovitz
no ja bym dodała tu też Happysad (w każdym razie ostatni na pewno).
ja Cię błagam, nie stawiaj Nosowskiej obok Roguckiego
Sunday, Bloody, Sunday Kolejny świetny kawałek. Jeden z moich ulubionych U2, prócz Mysterious Ways, Lemon, Numb, New Year's Day, Where The Streets have No Name, Zooropa....dalej nie chce mi sie wymieniać.
O texty to można byłoby się kłócić, bo dla mnie w tej dziedzinie obecnie nikt nie ma startu do Jopek.
U2 - w moim osobistym zestawieniu ta grupa mialaby moze ze 2 utwory w 100. Dodatkowo, moim zdaniem dwa utwory nie dorastaja poziomem do pozostalych z pierwszej dziesiatki a mianowicie sa to One i Another Brick In The Wall.
ja Cię błagam, nie stawiaj Nosowskiej obok Roguckiego