Zadziwia jednak fakt, że ci głosujący nie widzą w zestawie lepszych piosenek, tylko bezrefleksyjnie głosują.
Jeszcze głosując w LP357 mogę jakoś zrozumieć, bo zestaw zupełnie inny. No ale tutaj...
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jotem3, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jotem3
Zadziwia jednak fakt, że ci głosujący nie widzą w zestawie lepszych piosenek, tylko bezrefleksyjnie głosują.
Zespół The Family, na płycie z 1985. Sinead dopiero w 1990 i chyba znała wersję Family. Ale pierwszy nagrał to Prince jako demo w 1984 i wydano to dopiero w 2018. Co więcej, przed Sinead singla wydał jeszcze John Springate (był to mix z jeszcze innymi dwoma utworami).
zlikwidować MT w cholerę. Choć mnie wydaje się, że ta nowa kupa patronów co zagłosowała na Top, po prostu nie lubi metalu i tyle...jollyroger72 pisze: ↑śr gru 31, 2025 4:02 pmMyślę, że te spadki metalu to efekt Metal Topu. Część ludzi zapewne wychodzi z założenia, że metal tam, tu - niekoniecznie.
A ja myślę, że ci, którzy głosują na metal top niekoniecznie głosują na top ogólny.jollyroger72 pisze: ↑śr gru 31, 2025 4:02 pm Myślę, że te spadki metalu to efekt Metal Topu. Część ludzi zapewne wychodzi z założenia, że metal tam, tu - niekoniecznie.
To samo pomyślałem. Ten system z głosowaniem bez zatwierdzania też mógł spowodować, że ktoś dociągnął do literki C, odłożył na potem, i zapomniał dokończyć.
czy aby na pewno?