Do poczytania podczas topu
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
myśle że pies jest bardzo głodny albo psychika mu siadłasłoik pisze:(off) Myślicie, że jak pies żre bukiet z plastikowych kwiatów to jest jakaś forma protestu?
Jakby jadł prawdziwe to może przechodzi na wegetarianizm, ale plastikowe?słoik pisze:(off) Myślicie, że jak pies żre bukiet z plastikowych kwiatów to jest jakaś forma protestu?
Trzeba będzie w takim razie zaalarmować redaktora Kydryńskjego czy cośNeo01 pisze:To jest źleJulia pisze:A na stronie Trójki i na wikipedii np. jest "Siesta".
http://slowniki.gazeta.pl/pl/sjesta
dziękuję, pani magister, a jakieś porady na tę psychikę?Martyr pisze:myśle że pies jest bardzo głodny albo psychika mu siadłasłoik pisze:(off) Myślicie, że jak pies żre bukiet z plastikowych kwiatów to jest jakaś forma protestu?
Po prostu wie, że sztuczne to niezdrowe... są psy co nie potrafią znieść w mieszkaniu trujących roślin, to może Twój uznał że takie sztuczne też źle wpływają?słoik pisze:(off) Myślicie, że jak pies żre bukiet z plastikowych kwiatów to jest jakaś forma protestu?
Pewnie Libię też to czeka wkrótce (powrót do starej, właściwej, przed zieloną rewolucją).Miszon pisze:A z flagami to się ostatnio (czyli w tym wieku) nieco pozmieniało, Kiribati, Zielony Przylądek i parę jeszcze innych pozmieniały sobie flagi.
A Redaktorzy wybierać ...? Ha, tylko byle każdy mógł po równo, a nie na przykład Niedźwiedź i Baron po 20 a Owczarek 50KrzysztofzKrakowa pisze:Taka Lista propozycji i tu słuchacze mogliby proponować?
a Egipt zmienił flagę na tą zielono-czarno-czerwoną czy jakąś tam?Neo01 pisze:Pewnie Libię też to czeka wkrótce (powrót do starej, właściwej, przed zieloną rewolucją).
szczęściarzBrian pisze:(podczas Topu się nie pojawię, bo nie przepuszczę koncertu Lao Che)
dobry piesek, nie lubi plastikuCairine pisze:Po prostu wie, że sztuczne to niezdrowe...
Mój je prawdziwą trawę, jak ma dolegliwości żołądkowe - że też ludzie nie mają takich prostych sposobów.albarn pisze:Jakby jadł prawdziwe to może przechodzi na wegetarianizm, ale plastikowe?słoik pisze:(off) Myślicie, że jak pies żre bukiet z plastikowych kwiatów to jest jakaś forma protestu?
Idea ograniczania może nie brzmi zbyt atrakcyjnie, ale ma wiele sensu.seblit pisze:ale wkurza mnie takie ograniczanie, co może mi się podobać, a co nie, zwłaszcza, że kiedyś tak nie było a Trójka mimo to była Trójką.
A sorry. Wyspy Marshalla, a nie Kiribati, podobnie jak Mikronezja i Mariany Północne są dopiero od kilkunastu lat niepodległe i jak się pierwszy raz uczyłem flag (czyli ponad 20 lat temuKertoip pisze:Miszon! jak dobrze wiedzieć że nie tylko ja miałem takie a nie inne hobby w młodościMiszon pisze:A wczesniej - owszem, łaziłem wszędzie z mapami i własne rysowałem i pytałem o waluty, stolice, a nawet ustrój polityczny (!) już w wieku lat 7 czy jakoś tak.
co też Ty gadasz? jak w takim razie wyglądają teraz?Miszon pisze:A z flagami to się ostatnio (czyli w tym wieku) nieco pozmieniało, Kiribati, Zielony PRzylądek i parę jeszcze innych pozmieniały sobie flagi.
dla Ciebie czy dla psa?słoik pisze:dziękuję, pani magister, a jakieś porady na tę psychikę?
mam taką uwagę. W ostatnich tygodniach i miesiącach do zestawu do głosowania (i niekiedy nawet na listę) trafiały rozmaite "dziwactwa", takie jak choćby:marsvolta pisze:A gdzie:
Arctic Monkeys − Don't Sit Down 'Cause I've Moved Your Chair
REM - Uberlin
Green Day - Cigarettes and Valentines
My Chemical Romance − Planetary (GO!)![]()
Michael Jackson - Behind the Mask (myśle, że byłby hit jest na singlu)
No przecież 80 procent z tego zestawu to absolutnie trójkowe propozycje!Nie rozumiem tego dodawania do zestawu.
Dzisiejsze propozycje to kolejna kupa nie przebojów, które nie mają szans na zwojowanie listy!
Lista staje się autorską audycją, a zwykły słuchacz dodatkiem (i to często bezczelnym - jak śmie krytykować !!!) jest to szybka droga w kierunku zagłady.
Myślę, że to jest niepraktyczne z jednego powodu: co tydzień do zestawu trzeba by dodawać kilkadziesiąt (jeśli nie kilkaset) piosenek, a wcześniej każdą z nich sprawdzić, czy została dobrze podana, np. czy nie ma literówki w nazwie wykonawcy lub tytule, czy taka piosenka w ogóle istnieje itp. Pamiętam, że jak była robiona "dwudziestka" Stinga, to Kydryński dostał np. głos na piosenkę pt. "Storms of Jerusalem" i nie był pewien, czy aby na pewno ten głos należy się piosence "Mad About You".KrzysztofzKrakowa pisze:Może rozwiązaniem byłoby umożliwienie głosującym "wrzucanie" propozycji do zamieszczenia na liście propozycji. Taka Lista propozycji i tu słuchacze mogliby proponować?