1518 — 4.03.2011

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
nemo
Listy Przebojów Trójki słucham od: Już nie słucham

Re: 1518 — 4.03.2011

Post autor: nemo »

kajman pisze:
nemo pisze:The Sign obronił 11-te. Super :) Kajman, dziękuję jeszcze raz za prezent urodzinowy :)
słuchałaś już? :wink:
no wiesz.. żeby to raz :)
Awatar użytkownika
nemo

kajman pisze:
adameria pisze:No to za tydzień Dżem może się rozsmarować i spaść z wierzchu...
Spaść to on może z pierwszego kolo Wielkanocy. Wcześniej ma zakaz.
Tu się z Tobą zgodzę, ale tylko dlatego, że Czerwone Pudełko już raczej wyżej nie będzie.. choć, kto wie? Niedługo koncert przecież w Polsce... A w niedzielę jadę na koncert Dżemu - z tatą! Taki prezent imieninowy. Ucieszył się.
Dobrej nocy, dziękuję Wam za ten wyjątkowy wspólny wieczór.
kajman

Post autor: kajman »

nemo pisze:Tu się z Tobą zgodzę, ale tylko dlatego, że Czerwone Pudełko już raczej wyżej nie będzie.. choć, kto wie? Niedługo koncert przecież w Polsce...
Ja myślę, że wtedy wrzucą nowy singiel... i gdzieś koło WN może wjść na szczyt, więc...
Awatar użytkownika
nemo

Zobaczymy.
Awatar użytkownika
macor70
Listy Przebojów Trójki słucham od: 0001

Post autor: macor70 »

dziękuję za wsólnie spędzony czas i życzę Wam bardzo dobrej nocy i lekkiego porannego wstawania - może być nawet popołudniowe :)
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

fajnie, że się obronili i oby tak dalej :-)

Dobrej nocki :-)
Awatar użytkownika
Corleone

Post autor: Corleone »

Ratunku! Jutro w Liście Osobistej koncert Brodki. :STOP: Chyba radio wyłączę wieczorem, bo żaden z jej nowych utworów mi się nie podoba, a co najgorsze dwa najbardziej koszmarne znajdują się obecnie na LP3. :roll: Wie ktoś może, co ona śpiewa w refrenie "Krzyżówki..."? Ja co spróbuję coś z tego zrozumieć, ciągle słyszę "aaa! biją się!"... :know:

Ogólnie bardzo udane notowanie. Florka niewiele, bo niewiele, ale awansowała, bardzo cieszy mnie także awans Oh My Heart. Szkoda, że Discoverer leci na łęb, na szyję w dół Poczekalni - do TOP 30 pewnie już nie wejdzie. :( Gurrumul znowu mnie bardzo pozytywnie zaskoczył, awansując o 11 pozycji. Pomyśleć, że bałem się, iż wypadnie. :D Wreszcie udała nam się promocja, całkiem niezły utwór. :wink: Decemerists wrócili do Poczekalni i bardzo dobrze, szkoda, że Manicom nie udało się awansować. Balcar już na 12, tego się nie spodziewałem....

Ogółem TOP 10 wygląda całkiem dobrze (wyjątki to Kwasopijacze i Kejti). Z LP3 pożegnało się kilka utworów z mojej Koszmarlisty, jak tu się nie cieszyć? :)

Życzę dobrej nocy!
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

Ciekawostka:
Granda wypadła z top 20, z dużą pewnością już do niej nie wróci i uzyskała niemal podobny dorobek jak "W pięciu smakach" Brodki. I są obok siebie w podsumowaniu wszech czasów. :P
punkty,tygodnie, najwyższa pozycja
165. 16. 3. GRANDA - BRODKA
165. 15. 3. W PIĘCIU SMAKACH - BRODKA
Awatar użytkownika
TomaszBr

Post autor: TomaszBr »

Teraz małe podsumowanie z mojej strony :D

Aż trzy koszmary z Radia Bzdet opuściły Listę (Duck Sauce, Majkel z Ejkonem i Bubel)! Ale z dwojga złego wolę, żeby kaczka została, a Andrus wreszcie poleciał... :evil:
Szkoda, że Ayo wypadła :cry:
Gurrumul coś słabiutko awansował... Chciałem postawić go w Znawcy na trzydziestym, ostatecznie uznałem, że znajdzie się koło 31-32 miejsca, a tu dopiero 39... Ale dobre i to :)
Cieszy mnie udana promocja i powrót Decemberists :D Mam nadzieję, że Beady Eye mimo bardzo ciachniętego puszczenia, zagości na dłużej na Liście.
Ani razu jeszcze nie słyszałem tego Radiohead... Zagłuszyli mi, gdy leciał. Zaraz to nadrobię :D
Nowa Brodka na pewno lepsza od Grandy, i gorsza od 5 smaków.
Closter i Florka w górę! :D A Balcar czwarty tydzień z rzędu awansuje o 5 oczek! :mrgreen:
I to chyba tyle mojego narzekania... Za tydzień już planuję być na Forum podczas Listy - wczoraj wolałem się delektować Listą, a jednego z drugim raczej nie da się połączyć w moim przypadku ;) No i wreszcie Niedźwiedź... Zdecydowanie wolę go od Balonika.
ODPOWIEDZ