no wiesz.. żeby to razkajman pisze:słuchałaś już?nemo pisze:The Sign obronił 11-te. SuperKajman, dziękuję jeszcze raz za prezent urodzinowy
1518 — 4.03.2011
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- nemo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Już nie słucham
Re: 1518 — 4.03.2011
- nemo
Tu się z Tobą zgodzę, ale tylko dlatego, że Czerwone Pudełko już raczej wyżej nie będzie.. choć, kto wie? Niedługo koncert przecież w Polsce... A w niedzielę jadę na koncert Dżemu - z tatą! Taki prezent imieninowy. Ucieszył się.kajman pisze:Spaść to on może z pierwszego kolo Wielkanocy. Wcześniej ma zakaz.adameria pisze:No to za tydzień Dżem może się rozsmarować i spaść z wierzchu...
Dobrej nocy, dziękuję Wam za ten wyjątkowy wspólny wieczór.
Ja myślę, że wtedy wrzucą nowy singiel... i gdzieś koło WN może wjść na szczyt, więc...nemo pisze:Tu się z Tobą zgodzę, ale tylko dlatego, że Czerwone Pudełko już raczej wyżej nie będzie.. choć, kto wie? Niedługo koncert przecież w Polsce...
- nemo
Zobaczymy.
- macor70
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 0001
dziękuję za wsólnie spędzony czas i życzę Wam bardzo dobrej nocy i lekkiego porannego wstawania - może być nawet popołudniowe 
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
fajnie, że się obronili i oby tak dalej 
Dobrej nocki
Dobrej nocki
Ratunku! Jutro w Liście Osobistej koncert Brodki.
Chyba radio wyłączę wieczorem, bo żaden z jej nowych utworów mi się nie podoba, a co najgorsze dwa najbardziej koszmarne znajdują się obecnie na LP3.
Wie ktoś może, co ona śpiewa w refrenie "Krzyżówki..."? Ja co spróbuję coś z tego zrozumieć, ciągle słyszę "aaa! biją się!"...
Ogólnie bardzo udane notowanie. Florka niewiele, bo niewiele, ale awansowała, bardzo cieszy mnie także awans Oh My Heart. Szkoda, że Discoverer leci na łęb, na szyję w dół Poczekalni - do TOP 30 pewnie już nie wejdzie.
Gurrumul znowu mnie bardzo pozytywnie zaskoczył, awansując o 11 pozycji. Pomyśleć, że bałem się, iż wypadnie.
Wreszcie udała nam się promocja, całkiem niezły utwór.
Decemerists wrócili do Poczekalni i bardzo dobrze, szkoda, że Manicom nie udało się awansować. Balcar już na 12, tego się nie spodziewałem....
Ogółem TOP 10 wygląda całkiem dobrze (wyjątki to Kwasopijacze i Kejti). Z LP3 pożegnało się kilka utworów z mojej Koszmarlisty, jak tu się nie cieszyć?
Życzę dobrej nocy!
Ogólnie bardzo udane notowanie. Florka niewiele, bo niewiele, ale awansowała, bardzo cieszy mnie także awans Oh My Heart. Szkoda, że Discoverer leci na łęb, na szyję w dół Poczekalni - do TOP 30 pewnie już nie wejdzie.
Ogółem TOP 10 wygląda całkiem dobrze (wyjątki to Kwasopijacze i Kejti). Z LP3 pożegnało się kilka utworów z mojej Koszmarlisty, jak tu się nie cieszyć?
Życzę dobrej nocy!
Ciekawostka:
Granda wypadła z top 20, z dużą pewnością już do niej nie wróci i uzyskała niemal podobny dorobek jak "W pięciu smakach" Brodki. I są obok siebie w podsumowaniu wszech czasów.
punkty,tygodnie, najwyższa pozycja
165. 16. 3. GRANDA - BRODKA
165. 15. 3. W PIĘCIU SMAKACH - BRODKA
Granda wypadła z top 20, z dużą pewnością już do niej nie wróci i uzyskała niemal podobny dorobek jak "W pięciu smakach" Brodki. I są obok siebie w podsumowaniu wszech czasów.
punkty,tygodnie, najwyższa pozycja
165. 16. 3. GRANDA - BRODKA
165. 15. 3. W PIĘCIU SMAKACH - BRODKA
Teraz małe podsumowanie z mojej strony 
Aż trzy koszmary z Radia Bzdet opuściły Listę (Duck Sauce, Majkel z Ejkonem i Bubel)! Ale z dwojga złego wolę, żeby kaczka została, a Andrus wreszcie poleciał...
Szkoda, że Ayo wypadła
Gurrumul coś słabiutko awansował... Chciałem postawić go w Znawcy na trzydziestym, ostatecznie uznałem, że znajdzie się koło 31-32 miejsca, a tu dopiero 39... Ale dobre i to
Cieszy mnie udana promocja i powrót Decemberists
Mam nadzieję, że Beady Eye mimo bardzo ciachniętego puszczenia, zagości na dłużej na Liście.
Ani razu jeszcze nie słyszałem tego Radiohead... Zagłuszyli mi, gdy leciał. Zaraz to nadrobię
Nowa Brodka na pewno lepsza od Grandy, i gorsza od 5 smaków.
Closter i Florka w górę!
A Balcar czwarty tydzień z rzędu awansuje o 5 oczek!
I to chyba tyle mojego narzekania... Za tydzień już planuję być na Forum podczas Listy - wczoraj wolałem się delektować Listą, a jednego z drugim raczej nie da się połączyć w moim przypadku
No i wreszcie Niedźwiedź... Zdecydowanie wolę go od Balonika.
Aż trzy koszmary z Radia Bzdet opuściły Listę (Duck Sauce, Majkel z Ejkonem i Bubel)! Ale z dwojga złego wolę, żeby kaczka została, a Andrus wreszcie poleciał...
Szkoda, że Ayo wypadła
Gurrumul coś słabiutko awansował... Chciałem postawić go w Znawcy na trzydziestym, ostatecznie uznałem, że znajdzie się koło 31-32 miejsca, a tu dopiero 39... Ale dobre i to
Cieszy mnie udana promocja i powrót Decemberists
Ani razu jeszcze nie słyszałem tego Radiohead... Zagłuszyli mi, gdy leciał. Zaraz to nadrobię
Nowa Brodka na pewno lepsza od Grandy, i gorsza od 5 smaków.
Closter i Florka w górę!
I to chyba tyle mojego narzekania... Za tydzień już planuję być na Forum podczas Listy - wczoraj wolałem się delektować Listą, a jednego z drugim raczej nie da się połączyć w moim przypadku