1479 (04.06.2010) Szklarska Poręba
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Re: 1479 (04.06.2010) Szklarska Poręba
Ja dziś słuchałem równo połowy listy (1,5h), ale po staremu, czyli pozaforowo nad gazetką i u babci (poza kilkunastoma minutami w samochodzie i kilkoma kiedy szedłem z garażu). Notowania wyjazdowe to nie jest to, za czym przepadam, ale jego wyniki ogólnie pozytywne (chociaż szkoda, że Ania nie zdobyła dubletu i że tylko 2 nowości).
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
A ja w oddaleniu od klawiatury... Jednak zarówno Lista jak i Forum były w ,,dobrych rękach'', więc mogłem spokojnie delektować się uroczym czerwcowym wieczorem na łonie natury. Liczę na jakiegoś ,,sierściucha'', by w całości odsłuchać dzisiejsze atrakcje w Szklarskim plenerze.
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Słuchałem jednym uchem... jednak się udało...
popłynęły w eter pozdrowienia dla fanów Armii!!!
Skąd o tym wiem?
Z futrzaka od olafa z zaprzyjażnionego forum LPMN.
JaceK, drogi Adminie, proponuję tam sprawdzić!
popłynęły w eter pozdrowienia dla fanów Armii!!!
Skąd o tym wiem?
Z futrzaka od olafa z zaprzyjażnionego forum LPMN.
JaceK, drogi Adminie, proponuję tam sprawdzić!
Oj, nie czytałeś dokładnie (zresztą nie tylko Ty). Wcześniej napisał że Amongst.Yacy pisze:szkoda, że nie napisałeś co. Bo ja nie wiem co?
- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
Zdecydowanie wolę listy wyjazdowe, gdy są prowadzone przez pana Piotra. A jeszcze lepiej jest, gdy można usłyszeć też red. Nogasia i jego rozmowy ze słuchaczami - przynajmniej można się czasami pośmiać. Wczorajsza lista była trochę drętwa - wyjątkiem były dzieci przed mikrofonem.
rockmanka*
oj nie wiem czy tak drętwa. wczoraj miałem wielka przyjemność być na wyjazdowej liście i tak nie uważam,
było śmiesznie, wierszyki też były zabawne. ale atmosfera była bardziej spięta niż drętwa chyba, że radiowcy tacy są w rzeczywistości.
a może po prostu redaktorzy byli zmęczenie, bo chodzili po górach i słońce przypiekało i to sprawiało takie wrażenie.
oj nie wiem czy tak drętwa. wczoraj miałem wielka przyjemność być na wyjazdowej liście i tak nie uważam,
było śmiesznie, wierszyki też były zabawne. ale atmosfera była bardziej spięta niż drętwa chyba, że radiowcy tacy są w rzeczywistości.
a może po prostu redaktorzy byli zmęczenie, bo chodzili po górach i słońce przypiekało i to sprawiało takie wrażenie.
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Ujj tego się obawiałem. Gorszy z potencjalnych mógł być tylko wybór "Janka Gitarowca". Nie będę zadowolonykajman pisze:Oj, nie czytałeś dokładnie (zresztą nie tylko Ty). Wcześniej napisał że Amongst.Yacy pisze:szkoda, że nie napisałeś co. Bo ja nie wiem co?

Ostatnio zmieniony sob cze 05, 2010 9:42 pm przez Neo01, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak patrząc na mój top płyty to zgadzam się że Gonna byłoby lepsze a Jaś najgorszy. Ale mi by najbardziej pasił The end.Neo01 pisze:Ujj tego się obawiałem. Gorszy mógł być tylko wybór "Janka Gitarowca". Nie będę zadowolonykajman pisze:Oj, nie czytałeś dokładnie (zresztą nie tylko Ty). Wcześniej napisał że Amongst.Yacy pisze:szkoda, że nie napisałeś co. Bo ja nie wiem co?.
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Niestety "End" to najbardziej nie-singlowy numer
chociaż oczywiście bardzo dobry
.

uff, przebrnąłem. coraz trudniej to przychodzi...
te wszystkie "dobra" i "zła" to coś wnoszą? nie. czyli do wywalenia. wiele innych postów też napisanych tylko po to, żeby były napisane. dobrze, że w drugiej połowie notowania trochę się poprawiło.
i dobrze, że jednak wciąż w czasie notowania pojawia się kilka takich postów:
w całym notowaniu, które dla mnie było fatalne, tym co mnie najbardziej ucieszyło był powrót "Resistance" na pierwsze.
i tak, zgadzam się, że szkoda, że Michał Nogaś nie mógł być obecny, bo on już wiele razy ratował notowanie wyjazdowe.
niestety (?) nie byłem w trakcie Listy na forum. bezsensowne posty chyba za bardzo zapatrzyły się na wodę w naszym kraju...abd3mz pisze:czy jest na sali moderator, żeby powycinać bezsensowne posty?
te wszystkie "dobra" i "zła" to coś wnoszą? nie. czyli do wywalenia. wiele innych postów też napisanych tylko po to, żeby były napisane. dobrze, że w drugiej połowie notowania trochę się poprawiło.
i dobrze, że jednak wciąż w czasie notowania pojawia się kilka takich postów:
abd3mz pisze:już przestańcie ciągle pisać o tym Lao Che.marsvolta pisze:W przypadku Blur liczyłem na większy skok, ale i tak wieże w pierwszy numer jeden Blur na Lp3 w końcu na to zasłużyli!

w całym notowaniu, które dla mnie było fatalne, tym co mnie najbardziej ucieszyło był powrót "Resistance" na pierwsze.
i tak, zgadzam się, że szkoda, że Michał Nogaś nie mógł być obecny, bo on już wiele razy ratował notowanie wyjazdowe.