A gdzie oni krytykują publiczne radio jako takie? Krytykują dyrekcję, i jakoś się nie dziwię.
Chociaż i tak PR III i Skowroński są najbardziej w porządku.
1357 (02.02.2008)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Co do zamieszania związanego z artykułem GW to nie bardzo wiem o co chodzi zarówno GW jak i Niedźwiedziowi. Niedźwiedziowi chodzi o to że pani Beata powiedziała, że zarabiał "jak na możliwości radia bardzo duże pieniądze" ? Nie odczytałem tego jako zarzut tylko jako obronę dyrekcji.
Właściwie wszystko co chciałem napisać w tej sprawie napisał już ku3a. Jak ku3a mówi, że Dyrekcja zrobiła wszystko co mogła to znaczy że ma podstawy żeby tak mówić. Mam tylko jedną wątpliwość, no właściwie dwie, ale nie chcę kontynuować tego tematu. Może w prywatnej rozmowie rozwieją się wszystkie moje wątpliwości.
Rozdrapywanie ran jest zbyt bolesne.
Właściwie wszystko co chciałem napisać w tej sprawie napisał już ku3a. Jak ku3a mówi, że Dyrekcja zrobiła wszystko co mogła to znaczy że ma podstawy żeby tak mówić. Mam tylko jedną wątpliwość, no właściwie dwie, ale nie chcę kontynuować tego tematu. Może w prywatnej rozmowie rozwieją się wszystkie moje wątpliwości.
Rozdrapywanie ran jest zbyt bolesne.

emilencja pisze:a kto wie dlaczego w zestawie do głosowania nie ma "Wave Of Sorrow (Birdland)" U2 ?
nastoletni_duch pisze:a to w ogole jest jakis singiel?
wybrałem się dziś do dużego-sklepu-multimedialnego-dla-inteligentnych i już wiem co jest grane - otóż ukazało się zremasterowane wydanie albumu The Joshua Tree pięknie wydane w tekturowym pudełeczku, wzbogacone o kilkanaście nagrań (odrzutów) z tej sesji - między innymi WOS(B)marsvolta pisze:To odrzut z Joshua Tree ale nie wiem czy to jest singiel
jedynym minusem tego wydawnictwa jest jego cena: 119 peelenów
szkoda, bo chętnie sprawiłbym sobie to wydanie, a z powodu ceny obszedłem się smakiem
pozdrawiam
Emil
- drwycior
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984
- Kontakt:
Tajemnica to moze byc to co MN gotuje sobie na obiad. Jesli sie traktuje sluchacza Polskiego Radia powaznie to powinien byc podany powod.Czy podany powod jest prawda,polprawda czy nieprawda to juz inna sprawa...Martyr pisze:Ech ... jakie to wszystko okropne ... po co ktoś znów wyciąga sprawe odejscia Marka? dlaczego odszedł... moze MN chciałby zeby to zostało tajemnicą.