1357 (02.02.2008)

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
Mash

Post autor: Mash »

A gdzie oni krytykują publiczne radio jako takie? Krytykują dyrekcję, i jakoś się nie dziwię.

Chociaż i tak PR III i Skowroński są najbardziej w porządku.
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

Co do zamieszania związanego z artykułem GW to nie bardzo wiem o co chodzi zarówno GW jak i Niedźwiedziowi. Niedźwiedziowi chodzi o to że pani Beata powiedziała, że zarabiał "jak na możliwości radia bardzo duże pieniądze" ? Nie odczytałem tego jako zarzut tylko jako obronę dyrekcji.
Właściwie wszystko co chciałem napisać w tej sprawie napisał już ku3a. Jak ku3a mówi, że Dyrekcja zrobiła wszystko co mogła to znaczy że ma podstawy żeby tak mówić. Mam tylko jedną wątpliwość, no właściwie dwie, ale nie chcę kontynuować tego tematu. Może w prywatnej rozmowie rozwieją się wszystkie moje wątpliwości.
Rozdrapywanie ran jest zbyt bolesne. :(
Awatar użytkownika
adr

Post autor: adr »

neon.ka pisze:aaaaaaaaa!!!! to ja, to ja!!!!
Dopiero teraz doczytałem. Brawo neon.ko! :)
Ja trzy razy próbowałem się dodzwonić, zawsze było zajęte. :roll: Ale fajnie, że nasze forum zwycięża. :D
Awatar użytkownika
emilencja
Listy Przebojów Trójki słucham od: 219

Post autor: emilencja »

emilencja pisze:a kto wie dlaczego w zestawie do głosowania nie ma "Wave Of Sorrow (Birdland)" U2 ?
nastoletni_duch pisze:a to w ogole jest jakis singiel?
marsvolta pisze:To odrzut z Joshua Tree ale nie wiem czy to jest singiel
wybrałem się dziś do dużego-sklepu-multimedialnego-dla-inteligentnych i już wiem co jest grane - otóż ukazało się zremasterowane wydanie albumu The Joshua Tree pięknie wydane w tekturowym pudełeczku, wzbogacone o kilkanaście nagrań (odrzutów) z tej sesji - między innymi WOS(B)

jedynym minusem tego wydawnictwa jest jego cena: 119 peelenów

szkoda, bo chętnie sprawiłbym sobie to wydanie, a z powodu ceny obszedłem się smakiem

pozdrawiam
Emil
Awatar użytkownika
drwycior
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984
Kontakt:

Post autor: drwycior »

Martyr pisze:Ech ... jakie to wszystko okropne ... po co ktoś znów wyciąga sprawe odejscia Marka? dlaczego odszedł... moze MN chciałby zeby to zostało tajemnicą.
Tajemnica to moze byc to co MN gotuje sobie na obiad. Jesli sie traktuje sluchacza Polskiego Radia powaznie to powinien byc podany powod.Czy podany powod jest prawda,polprawda czy nieprawda to juz inna sprawa...
Awatar użytkownika
emilencja
Listy Przebojów Trójki słucham od: 219

Post autor: emilencja »

drwycior pisze:[...]Czy podany powod jest prawda,polprawda czy nieprawda to juz inna sprawa...
ewentualnie może być jeszcze g... prawdą :)
ODPOWIEDZ