"Może współczesna muzyka komponowana do klasycznych filmów niemych..." - słoik
"Proponuję: rola forum lp3 w kształtowaniu moich gustów muzycznych " - Neo01 (lady, Abby95 popierają)
"To polecam jakiś bardzo teoretyczny temat. O podziałach rytmicznych w muzyce rozrywkowej, albo zastosowaniu diabolus in musica. Albo o systemie 12-stopniowym temperowanym i jego rozwój historyczny. Jak nie zrozumie nic, to może nawet 6 wstawi " - Miszon
Bardzo ciekawe propo po cje. Czekam na dalsze podpowiedzi. I powtarzam zapytanie:
Żeby mieć 5 na koniec roku z muzyki muszę zrobić referat na jakikolwiek temat. Tylko na jaki
to teraz zabłysnę albo się skompromituje-acude mind to polski progresywny zespół ( przypadkiem się tego dowiedziałam) czy ten utwór aby na pewno jest progresywny?
mara pisze:to teraz zabłysnę albo się skompromituje-acude mind to polski progresywny zespół ( przypadkiem się tego dowiedziałam) czy ten utwór aby na pewno jest progresywny?
"Może współczesna muzyka komponowana do klasycznych filmów niemych..." - słoik
"Proponuję: rola forum lp3 w kształtowaniu moich gustów muzycznych " - Neo01 (lady, Abby95 popierają)
"To polecam jakiś bardzo teoretyczny temat. O podziałach rytmicznych w muzyce rozrywkowej, albo zastosowaniu diabolus in musica. Albo o systemie 12-stopniowym temperowanym i jego rozwój historyczny. Jak nie zrozumie nic, to może nawet 6 wstawi " - Miszon
Bardzo ciekawe propo po cje. Czekam na dalsze podpowiedzi. I powtarzam zapytanie:
Żeby mieć 5 na koniec roku z muzyki muszę zrobić referat na jakikolwiek temat. Tylko na jaki
moja propozycja:
wpływ listy przebojów na życie Kajmana, i co wtedy Kajman mógłby notować w swoich brulionach?
sulko pisze:Tanatos a słuchasz choć troszkę muzyki klasycznej?
Of kors. Moja mateczka mnie zaraziła operami
Ciekawe byłoby gdybyś wymieniła swoje ulubione utwory i napisała, czemu je tak lubisz A to zadowoli każdego nauczyciela który kazał słuchać w 1kl klasycznej muzyczki.
Postaram się... Ale jak mogę być spokojna jak prawie nic nie słyszę i na dodatek muszę słuchać jakiegoś głupiego filmu?!
Na dodatek moja najlepsza przyjaciółka leży w szpitalu, a mojej drugiej przyjaciółki dziś w szkole nie było. Straszne!!
Niechże mi ktoś pomoże...