Są 2 podejścia: ignorować albo potępiać. Myślę, że to zależy od indywidualnej oceny. Aczkolwiek, dla dobra przyszłości ogółu, lepiej byłoby potępiać, bo inaczej choroba może się szerzyć i rozmnażać. Tylko komu by się chciało to robić? Myślę że jednak większość woli sobie nie psuć nerwów.
Można jeszcze wyśmiewać. To się dzieje, ale może nie wszystko można potraktować jako żart, jeśli interlokutor wydaje się nie żartować, tylko pisać serio głupoty.
Notowanie 1668 - 17.01.2014 - Marek Niedźwiecki
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Re: Notowanie 1668 - 17.01.2014 - Marek Niedźwiecki
Ale co do znaczy "nasze głosowania"? U mnie stagnacji nie ma, zawsze wspieram jakieś ciekawe nowości, nawet kosztem kawałków które wolę, ale są imo na Liście za długo.Miszon pisze:Heh, to żadna nowość z tą stagnacją na forumowej, chyba nawet kiedyś o tym pisałem że nijak te nasze narzekania się mają do naszych głosowań. W sensie: co innego mówimy/piszemy, a co innego robimy.
Także bardzo słusznie Niedźwiedź przygadał.
A co do ignorowania, to ja osobiście ignoruję 2 użytkowników którzy kilka postów temu ostro na siebie naskakiwali i mi z tym dobrze (dopóki ktoś czasem nie zacytuje, ale da się przeżyć).
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Re: Notowanie 1668 - 17.01.2014 - Marek Niedźwiecki
"Nasze głosowania" tzn. forowa lista przebojów, bo cóż innego?