Przecież są zdjęcia zlotowe< o tutaj: http://jacek.uci.agh.edu.pl/lp3/zloty/lady pisze:słoik pisze: Ja bym podejrzewał o tatuaż kajmana< ma wygląd trochę doświadczonego marynarza>![]()
![]()
A może pirata, bo słyszałam, że ma brodę. Nie no, muszę go kiedyś zobaczyć.
1578 - 27.04.2012 (Piotr Baron)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: 1578 - 27.04.2012 (Piotr Baron)
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Re: Re:
Słoiku, sugerujesz do ZOO z namiFOXD pisze:Toś teraz palnąłsłoik pisze:Są przecież jeszcze uroczy państwo Gucwińscy>FOXD pisze:Nie ograniczaj uroków Wrocławia tylko do ryneczku![]()
![]()

No widzisz, a się obawiałeś, że będzie jakoś niemrawomichal91d pisze:Dobranoc
W sumie wyszła nam tylko jedna strona mniej niż ostatnio, więc chyba się nie daliśmy

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Na liście powinny (chyba?) być utwory, które nam się podobają, więc co jest nie w porządku?FOXD pisze: Myślę, ze tu nie chodzi o jazdę po samym utworze, bo może się podobać, tylko czy takie "coś" zasługuje na awans nawet 10 listy, nie mówiąc okupowaniu miejsca pierwszego na liście.
Nieważne. Życzę wszystkim dobrej nocy i mam nadzieję, że większość z was też ma dziewięciodniowy weekend

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
widziałam, ale kajmana nie poznałam.słoik pisze:Przecież są zdjęcia zlotowe< o tutaj: http://jacek.uci.agh.edu.pl/lp3/zloty/
O ! " Najgorsi to są nowocześni, no bo tworzą kiepskie pieśni "

A za tydzień Jack na 1 - wyżej nie mam faworytów.
Dobranoc wszystkim ich chyba i do .... PTWC 

Re: Re:
Dlaczego? Od dzieciństwa główne skojarzenie z Wrocławiem to "Z kamerą wśród zwierząt" i choć od tamtego czasu nabrałem troszkę ogłady< wiedzy o różnorakich piastowskich Henrykach< pafawagu i grzegorzu schetynie< to Gucwińscy zajmują w mym pojmowaniu Wrocławia centralne miejsce>FOXD pisze:Toś teraz palnąłsłoik pisze:Są przecież jeszcze uroczy państwo Gucwińscy>FOXD pisze:Nie ograniczaj uroków Wrocławia tylko do ryneczku![]()
![]()
- barb42
PTWC tylko przeczytam, jadę tam, gdzie nie ma komputera, netu i radia też nie będzie.FOXD pisze:Dobranoc wszystkim ich chyba i do .... PTWC
Las i woda za to będzie oraz upał.
Zdjęcia bez podpisu są anonimowe, ja nikogo nie poznaję, ale widzę radosne twarze ludzi kochających Trójkę, już je lubię!słoik pisze: Przecież są zdjęcia zlotowe< o tutaj: http://jacek.uci.agh.edu.pl/lp3/zloty/
Ja na szczęście nie mam< w takie dni jak przyszłe: poniedziałek< środa i piątek pracuje się genialnie>prz_rulez pisze: Nieważne. Życzę wszystkim dobrej nocy i mam nadzieję, że większość z was też ma dziewięciodniowy weekend
Tak też pomyślałem, że nie jesteś w temaciesłoik pisze: Dlaczego? Od dzieciństwa główne skojarzenie z Wrocławiem to "Z kamerą wśród zwierząt" i choć od tamtego czasu nabrałem troszkę ogłady< wiedzy o różnorakich piastowskich Henrykach< pafawagu i grzegorzu schetynie< to Gucwińscy zajmują w mym pojmowaniu Wrocławia centralne miejsce>

Wrocław i okolice ma takie walory, że można ogarnąć i PTWC na te kilka godzin, jak i klimaty tzw "wyciszenia" w okolicznościach przyrodybarb42 pisze:PTWC tylko przeczytam, jadę tam, gdzie nie ma komputera, netu i radia też nie będzie.FOXD pisze:Dobranoc wszystkim ich chyba i do .... PTWC
Las i woda za to będzie oraz upał.

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1987
Słuchajcie, a co się stało z Masterpiece Madonny ? przecież to był jej najlepszy kawałek od dawna. Nie wierzę że wypadła 

- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982
Miejsce 60miszony pisze:Słuchajcie, a co się stało z Masterpiece Madonny ? przecież to był jej najlepszy kawałek od dawna. Nie wierzę że wypadła
Fajne typy, ale nie tym razemromec pisze:Nie znam osobiście, ale strzelam że jeśli zapowiadali Renatę to Martyr i Yacy?

Niestety, nie wszystkie utwory można było zapowiadaćlady pisze:Z takiej okazji to coś lepszego niż Julia na dedykację się należy.

Dziękuję za obronębarb42 pisze:Co to miłość wyczynia z człowiekiem.grzes pisze:Sie nam Martyrka zaplątała. Taka doświadczona
Chciałabym być 8 miesięcy po ślubie i być w Trójce

barb42, byłabyś świetnym adwokatem

O tak!barb42 pisze:"Kajman nie narzeka?" pytanie Barona bingo![]()

Ale już dużo mniej to, że podczas rozmowy z TomaszemBr Baron niechcący zdradził, że w ogóle nie zagląda na forum i praktycznie nic o nim nie wie

Chyba jednak niejerzyko70 pisze:Ale PanPiotr niezorientowany co do forum hehe. Albo udaje

A tu się nie zgadzam. Moim zdaniem trafili zdecydowanie najlepiej, jak moglilady pisze:Z takiej okazji to coś lepszego niż Julia na dedykację się należy.

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
no niestety, ale Forum nie wpuszczono podczas Poczekalnigżegoż pisze:Z takiej okazji do dedykacji nic lepiej nie pasuje, niż najlepszy utwór na całej liście

- barb42
To mnie zasmuciłeś, ale z drugiej strony patrząc na szał w formacie Facebooka, to forum wymaga słowa. Tu nie wystarczy tylko lajkować, pomijam komentarze do listy, które są jakby formą czatu, słowo pisane na forum ma moc, dla mnie sporo postów stanowi ogromne pokłady wiedzy, za które forum jestem wdzięczna.gżegoż pisze:Ale już dużo mniej to, że podczas rozmowy z TomaszemBr Baron niechcący zdradził, że w ogóle nie zagląda na forum i praktycznie nic o nim nie wie![]()
Forum powstało za czasów Niedźwiedzia na liście, może ten fakt pomniejsza jego wartość w oczach Piotra Barona, a może droczył się z Wami/Nami?
Niedźwiedzia też nie podejrzewam o zainteresowanie forum> Ich zachęty do zaglądania tutaj brzmią mi trochę jak odganianie natrętnej muchy< szczególnie u Barona brzmi nieszczerze melodia: "tam jak zwykle toczą się bardzo ciekawe dyskusje"> Myślę< że to medium (forum jako takie< a nie forum>lp#) po prostu im nie pasuje> Mnie to nie przeszkadza< w końcu to nie trójkowa inicjatywa< tylko fanów listy< redaktorzy nie muszą mieć z nią nic wspólnego>
Uważam, że bardzo dobrze że tu nie zaglądają. Ja bym nie chciał takich rzeczy czytać, szczególnie podczas audycji.
A ja uważam, że zarówno Niedźwiedź, jak i Baron śledzą co się dzieje na forum. Może nie robią tego zbyt często, ale dość regularnie 

Zgadzam się, mam podobne odczucia. Od kilku już tygodni lista jest jakaś monotonna, a większość utworów na tę samą nutę "oklepana". Nie wiem, czy zebrała by się 15 warta uwagi.Ronio pisze: Dzisiejsze notowanie potwierdza moje wcześniejsze spostrzeżenia, że na początku 30-tki fragmentarycznie jest bardzo pozytywnie, potem kilka nielicznych wyjątków i wreszcie na podium 2 dobre utwory.
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
Mam pytanie odnośnie tej listy z 12 zlotem w tle. Cezary zapowiadał 9 miejsce a jaki ma nick na forum?
To ja z jeszcze jednym pytaniem: czy ktoś nagrywał te zlotowe notowanie albo wie gdzie jest dostępne?
Cezary (oby - jeszcze) nie jest forowiczem.bobby-x pisze:Cezary zapowiadał 9 miejsce a jaki ma nick na forum?
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
To znaczy ze w notatkach mam zapisać Pan Cezary (spoza forum) zapowiada miejsce...
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
w jedynym znanym mi miejscu jest z przerwami, więc nie polecę. innych miejsc niestety nie znam.atram842 pisze:To ja z jeszcze jednym pytaniem: czy ktoś nagrywał te zlotowe notowanie albo wie gdzie jest dostępne?