1512 notowanie

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

sk

Re: 1512 notowanie

Post autor: sk »

Kod: Zaznacz cały

|   2 |   1 |    7 |    -1 | Pyro - Kings of Leon                                                  | ZG   |
Awatar użytkownika
DarekM
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 33 (04.12.1982)

Post autor: DarekM »

Accept: ćwierć wieku czekania...
słoik

Post autor: słoik »

Zaczytałem się nieco, powiedzcie: czy Baron cytował Forum czy przeczytał e-maila od Aśki?
Awatar użytkownika
krzysiek83
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014

Post autor: krzysiek83 »

Trafiłem lidera. Ale nie to mnie cieszy. Świetnie, że Accpet na pierwszym, chociaż na 100% (ups, to słowo to tabu...) się do niego nie przekonałem.
kajman

Post autor: kajman »

słoik pisze:
Dominik01 pisze:Otwórz słownik przyjacielu bo to pisze się przez "ch"
Ależ przyjacielu, ja tylko dyskretnie i ironicznie zwracałem uwagę, że słowo, na które zareagowałem także pisze się przez "ch", o czym zdaje się 3ask łaskawie zapomniała.
On chyba pisał do 3ask i nie wpadł, że to płeć piękna.
Awatar użytkownika
kasiasia

Post autor: kasiasia »

stycznik pisze:
kasiasia pisze:
Artur pisze:Ależ się pięknie ułożyło podium, jak i cała pierwsza szóstka.
fakt
jest cudnie
no tak
:lol:
i co dalej głośność na całą parę?:)
inaczej tego nie poczuję
muszę
leżę na ziemi a basy pięknie dudnią
echo, głębia dźwięku przeszywa
i o to chodzi
lady
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007

Post autor: lady »

Kertoip pisze:dobranoc, lady :lol:
Co Ty ... na Airbagu włączyłam sobie Romka i podpatrzyłam parę nowych akordów. Nie mogłam przecież usnąć - czekam na Accept :D :D :D
Dla takich momentów warto brnąć przez te wszystkie koszmary na Liście :D
3ask

Post autor: 3ask »

o nic mi nie chodzi jak tylko o to jakiś cholerni gówniarze chcą sie wpieprzać w naszą przeszłość... niech spierdalają
słoik

Post autor: słoik »

Julia pisze: A tak w ogóle to każda okazja do ćwiczenia cierpliwości dobra :mrgreen:
I pomyśleć, że wydawało sie drzewiej, iż exbitz, miniu i abby bywają irytujący.

A jeszcze tyle trzeba znieść. Allez.
Awatar użytkownika
Kertoip

Post autor: Kertoip »

no tak... to Accpet pewnie w wersji 15-minutowej czy jaka tam jest najdłuższa... :wink:
za tydzień Airbag na 1.
kajman pisze:
3ask pisze:wkur***wia jak cholernwegówniarze chcą zawładnąc przeszłoscią i Wy na to pozwalacie ? Wstyd !
A może sprecyzujesz spokojnie o co Ci chodzi.
hmm... dokłądnie... i zależy kogo masz na myśli pisząc "cholerne gówniarze"... jakiś przedział wiekowy może podasz?
stycznik

Post autor: stycznik »

inaczej tego nie poczuję
muszę
leżę na ziemi a basy pięknie dudnią
echo, głębia dźwięku przeszywa
i o to chodzi ech...co Lista robi z ludzi :)
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

I will never be your cornerstone, czyli nigdy nie będę twoim narożnym stołkiem - bardzo to wchodzi w głowę i można to przez 10 minut w kółko nucić :-) . Takie typowo KoLowe hipnotyzowanie.
sk

|   1 |   3 |    6 |    +2 | Kill the Pain - Accept                                                | ZG   |
Awatar użytkownika
krzysiek83

Wydarzeniem dnia nie jest żaden Małysz tylko Accept na pierwszym, brawo!
Awatar użytkownika
PaTToN
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007

Post autor: PaTToN »

Dziękuję za dziś
Dobranoc :)
Awatar użytkownika
Miszon
Kontakt:

Małysz czekał 1399 dni, a Accept ile? Kto policzy? :mrgreen:
Awatar użytkownika
uzi
Kontakt:

Post autor: uzi »

Kertoip pisze:hmm... dokłądnie... i zależy kogo masz na myśli pisząc "cholerne gówniarze"... jakiś przedział wiekowy może podasz?
pewnie (0; 33)v(33; +bezendu)...
sk

całe dzisiejsze notowanie...:

+-----+-----+------+-------+-----------------------------------------------------------------------+------+
|   1 |   3 |    6 |    +2 | Kill the Pain - Accept                                                | ZG   |
|   2 |   1 |    7 |    -1 | Pyro - Kings of Leon                                                  | ZG   |
|   3 |   5 |   10 |    +2 | Colours - Airbag                                                      | ZG   |
|   4 |   2 |    9 |    -2 | To Kill You With a Kiss - Katie Melua                                 | ZG   |
|   5 |   4 |   11 |    -1 | The Sign - Red Box                                                    | ZG   |
|   6 |   6 |   14 |     0 | Lesson Learned - Alice in Chains                                      | ZG   |
|   7 |   8 |   14 |    +1 | You Really Got Me - Ray Davies & Metallica                            | ZG   |
|   8 |   7 |   16 |    -1 | Na plażach Zanzibaru - Grzegorz Turnau i Sebastian Karpiel-Bułecka    | PL   |
|   9 |  10 |    8 |    +1 | Arahja (unplugged) - Kult                                             | PL   |
|  10 |  13 |   19 |    +3 | While My Guitar Gently Weeps - Carlos Santana & india.arie & Yo-Yo Ma | ZG   |
|  11 |  15 |    8 |    +4 | Skoro - Ms. No One                                                    | PL   |
|  12 |  14 |   10 |    +2 | Chory na wszystko - Strachy na Lachy                                  | PL   |
|  13 |   9 |   11 |    -4 | Ballada o Baronie, Niedźwiedziu i Czarnej Helenie - Artur Andrus      | PL   |
|  14 |  17 |    7 |    +3 | Lugola - Pustki                                                       | PL   |
|  15 |  11 |   12 |    -4 | Granda - Brodka                                                       | PL   |
|  16 |  16 |   15 |     0 | Lubię wrony - Młynarski Plays Młynarski                               | PL   |
|  17 |  19 |    5 |    +2 | XI - Buldog                                                           | PL   |
|  18 |  22 |    3 |    +4 | Ogród półcieni - Closterkeller                                        | PL   |
|  19 |  12 |   18 |    -7 | Radioactive - Kings of Leon                                           | ZG   |
|  20 |  20 |    4 |     0 | Osioł - Voo Voo                                                       | PL   |
|  21 |  24 |    3 |    +3 | Get Back in Line - Motörhead                                          | ZG   |
|  22 |  26 |    4 |    +4 | Szczęście jak na dłoni - SBB                                          | PL   |
|  23 |  31 |    1 |    +8 | Metki - eM                                                            | PL   |
|  24 |  25 |   11 |    +1 | Do przodu - Dżem                                                      | PL   |
|  25 |  27 |    3 |    +2 | Wonderful Life - Hurts                                                | ZG   |
|  26 |  30 |    2 |    +4 | Black Rain - Soundgarden                                              | ZG   |
|  27 |   0 |    1 |     N | Z uśmiechem dziecka kamień - Raz, Dwa, Trzy                           | PL   |
|  28 |  23 |    6 |    -5 | Christmas Lights - Coldplay                                           | ZG   |
|  29 |  18 |    7 |   -11 | World of Fantasy - Helloween                                          | ZG   |
|  30 |  28 |    2 |    -2 | Next to You - Sting                                                   | ZG   |
+-----+-----+------+-------+-----------------------------------------------------------------------+------+
|  31 |   0 |      |     N | Hit the Road Jack - Acid Drinkers                                     | PL   |
|  32 |  33 |      |    +1 | Back It Up - Caro Emerald                                             | ZG   |
|  33 |  32 |      |    -1 | Cosmic Love - Florence & The Machine                                  | ZG   |
|  34 |   0 |      |     N | Reconstructive Demonstration - Serj Tankian                           | ZG   |
|  35 |  37 |      |    +2 | Wanderings - Lunatic Soul                                             | ZG   |
|  36 |  40 |      |    +4 | Trzeba żyć - Perfect i Patrycja Markowska                             | PL   |
|  37 |  39 |      |    +2 | Not About Us - Ray Wilson i Krzysztof Cugowski                        | PL   |
|  38 |  35 |      |    -3 | Wolność - Maciej Balcar                                               | PL   |
|  39 |  36 |      |    -3 | Discoverer - R.E.M.                                                   | ZG   |
|  40 |  34 |      |    -6 | Silent Sigh - Ania                                                    | PL   |
|  41 |  41 |      |     0 | Rolling in the Deep - Adele                                           | ZG   |
|  42 |  38 |      |    -4 | Miłość w Portofino - Magda Umer                                       | PL   |
|  43 |  48 |      |    +5 | All You Need Is Now - Duran Duran                                     | ZG   |
|  44 |  44 |      |     0 | Freak - The Smashing Pumpkins                                         | ZG   |
|  45 |  43 |      |    -2 | Well, Well, Well - Duffy                                              | ZG   |
|  46 |  49 |      |    +3 | Ain't Good Enough for You - Bruce Springsteen                         | ZG   |
|  47 |  45 |      |    -2 | Doncamatic - Gorillaz feat. Daley                                     | ZG   |
|  48 |   0 |      |     N | Gdyby nie szerszenie - Robert Gawliński                               | PL   |
|  49 |  46 |      |    -3 | You Can't Buy My Love - Robert Plant                                  | ZG   |
|  50 |  47 |      |    -3 | Search and Destroy - 30 Seconds To Mars                               | ZG   |
dostępne również na stronie Archiwum!
Pawelucky

Post autor: Pawelucky »

krzysiek83 pisze:Wydarzeniem dnia nie jest żaden Małysz tylko Accept na pierwszym, brawo!

Niech będzie ze 2 wazne wydarzenia :) Dobrej nocy i do nastepnego tygodnia :)
Awatar użytkownika
mara

Post autor: mara »

pomysł z alkomatami w monitorze i chuchaniem byłby genialny. Chuchasz ( a właściwie po prostu oddychasz)i aplikacja odcina ci net jak jest za dużo %
Awatar użytkownika
adameria
Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
Kontakt:

Post autor: adameria »

Nie uwierzycie...
Strasznie tłukła się sąsiadka z góry. W końcu przyszła...
dziecko się zatrzasnęło w pokoju.
Skończyło się na tym, że poleciała dykta i jest otwór.

Zapomniałbym, w imieniu Radia Orbit serdecznie zapraszam
do audycji "W Łodzi z Watersem".
Dziś prowadzi kolega Miszon.
Awatar użytkownika
krzysiek83

Miszon pisze:Małysz czekał 1399 dni, a Accept ile? Kto policzy? :mrgreen:
Takiego zadania mógłby podjąć się tylko jeden śmiałek.... :wink:
Dominik01

Post autor: Dominik01 »

3ask pisze:o nic mi nie chodzi jak tylko o to jakiś cholerni gówniarze chcą się wpieprzać w naszą przeszłość... niech spierdalają
Kobieto czy tam facecie, weź przestań z tymi wulgaryzmami, to jest porządne forum a nie jakiś czat na WP czy interii
Awatar użytkownika
Miszon
Kontakt:

Podobno - 9155 dni.

Też ładnie :-) .
Awatar użytkownika
Kertoip

Post autor: Kertoip »

krzysiek83 pisze:Trafiłem lidera.
a ja kurde znawcowałem go na pierwszym od 4 tygodni a w tym stwierdziłem że nie ma sensu... ech... that's life.
3ask pisze:o nic mi nie chodzi jak tylko o to jakiś cholerni gówniarze chcą sie wpieprzać w naszą przeszłość... niech spierdalają
dobra, już mi się nie rozchodzi o zasób słownictwa jakiego używasz w tym miejscu tylko co rozumiesz pod pojęciem "cholerni gówniarze"?
ODPOWIEDZ