No! Czyli teraz tylko do góry! Do góry!7. ASTROBLUES Triquetra
Nieszczęśliwa Siódemka
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Re: Nieszczęśliwa Siódemka
- ADDY
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2004
- Kontakt:
Nieznana grupa, blues w tytule... hmmm.. na początku byłem sceptyczny. Ale, kurczaki, to niezłe jest, serio dobreMiszon pisze:No! Czyli teraz tylko do góry! Do góry!7. ASTROBLUES Triquetra
Grupa znana na rynku lokalnym. Powstała pod koniec lat 90-dziesiątych w Ostródzie. Część składu tworzy również zespół Cuba de Zoo. Ostatnio rozebrano im salę do prób przy hali sportowej w dawnej jednostce wojskowej.ADDY pisze:Nieznana grupa, blues w tytule... hmmm.. na początku byłem sceptyczny. Ale, kurczaki, to niezłe jest, serio dobreMiszon pisze:No! Czyli teraz tylko do góry! Do góry!7. ASTROBLUES Triquetra
Triquetra mnie raczej nie rusza, nie jest ulubionym dla mnie utworem, ale złe też nie jest.
3 Doors Down kolejny tydzień siedzi - nie powinno być już usunięte? (zresztą podobnie jak Ayo, ale ze względu na sympatię do "I Want You Back" to pominę
)
Kasabian jest już sporo, Wojtek szoruje tyły od paru tygodni, o CKOD nie wspomnę - stagnacyjnie jak zwykle.
3 Doors Down kolejny tydzień siedzi - nie powinno być już usunięte? (zresztą podobnie jak Ayo, ale ze względu na sympatię do "I Want You Back" to pominę

Kasabian jest już sporo, Wojtek szoruje tyły od paru tygodni, o CKOD nie wspomnę - stagnacyjnie jak zwykle.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 603 notowania
nie ma Lany ani Birdy 

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2010 r.
Fajnie, trzymam kciuki bo utwór bardzo przyjemnyMiszon pisze:No! Czyli teraz tylko do góry! Do góry!7. ASTROBLUES Triquetra
Kasabijaan, Hugha i Triquetrę (ich to nawet bardzo) chętnie usłyszałbym na Liście, reszta do zapomnienia lub - patrz CKOD - unicestwienia 

A dla mnie poza Coolkami to każdy utwór mogłby być na liście (chociaż z największym entuzjazmem powitałbym powrót Ayo, a z najmniejszym debiut Kasabiana).
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Radość, wielka radość, radość w niemocy...
Tylko czy aż 8 w górę?
Triq znana nie tylko lokalnie, bo ja ich twórczość znam jakieś niecałe 10 lat, a bynajmniej, z Mazurami nie mam wiele wspólnego.
Tylko czy aż 8 w górę?
Triq znana nie tylko lokalnie, bo ja ich twórczość znam jakieś niecałe 10 lat, a bynajmniej, z Mazurami nie mam wiele wspólnego.
Nieszczęśliwa Siódemka 1555:
1. RE-WIRED Kasabian
2. HALLELUJAH I LOVE HER SO Hugh Laurie
3. VIDEO GAMES Lana del Rey
4. ASTROBLUES Triquetra
5. ZŁOTA PŁYTA Muniek Staszczyk
6. PLAN EWAKUACJI Cool Kids Of Death
7. SZUKAM SIĘ Kumka Olik
1. RE-WIRED Kasabian
2. HALLELUJAH I LOVE HER SO Hugh Laurie
3. VIDEO GAMES Lana del Rey
4. ASTROBLUES Triquetra
5. ZŁOTA PŁYTA Muniek Staszczyk
6. PLAN EWAKUACJI Cool Kids Of Death
7. SZUKAM SIĘ Kumka Olik
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 43
Lana del Rey już blisko Poczekalni! Mam nadzieję, że już w najbliższy piątek po 19-tej ją usłyszymy. 

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 603 notowania
Lana w nieszczęśliwej
, tylko gdzie jest Birdy 

Kasabian coraz bliżej poczekalni, no i Lena też 

- ADDY
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2004
- Kontakt:
Jeśli ma coś z tej siódemki wejść, to tylko Kasabian, bo reszty chyba nie przeboleję.
Nie jest źle, ale gorzej niż przed tygodniem. Brak Ayo, a jest cieniutki Muniek. Pozostałe dwie zamiany to utwory na podobnym poziomie.
Ayo już nie ma w zestawie...kajman pisze:Nie jest źle, ale gorzej niż przed tygodniem. Brak Ayo, a jest cieniutki Muniek. Pozostałe dwie zamiany to utwory na podobnym poziomie.
- Isenor
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007( Not. 1301)
Myślę że raczej powinna się pojawić w poczekalni.animag pisze:Lana del Rey już blisko Poczekalni! Mam nadzieję, że już w najbliższy piątek po 19-tej ją usłyszymy.
- adameria
- Kontakt:
54? I co? I tak się będzie bujało w nieszczęśliwej?
Żesz no, to przecież ma potencjał i to jest nie tylko moje zdanie, prawda?
A Wierzeje są w poczekalni. Ja tylko porównuję tą siódemkę z poprzednią bez analizy przyczyn.TomaszBr pisze:Ayo już nie ma w zestawie...kajman pisze:Nie jest źle, ale gorzej niż przed tygodniem. Brak Ayo, a jest cieniutki Muniek. Pozostałe dwie zamiany to utwory na podobnym poziomie.
Czyli po 19-tej. Ale raczej nie sądzę. Oceniam szansę na 30%, chyba że będzie katowana przez cały tydzień.Isenor pisze:Myślę że raczej powinna się pojawić w poczekalni.animag pisze:Lana del Rey już blisko Poczekalni! Mam nadzieję, że już w najbliższy piątek po 19-tej ją usłyszymy.
Z moich obserwacji wynika, że pojawia się coraz częściej w Trójce. Całkiem możliwe, że się przebije do poczekalni.kajman pisze:Czyli po 19-tej. Ale raczej nie sądzę. Oceniam szansę na 30%, chyba że będzie katowana przez cały tydzień.Isenor pisze:Myślę że raczej powinna się pojawić w poczekalni.animag pisze:Lana del Rey już blisko Poczekalni! Mam nadzieję, że już w najbliższy piątek po 19-tej ją usłyszymy.
ale po co od razu narzekać? dlaczego "bujało"? przecież dopiero 2 tygodnie w zestawie, tydzień temu już w Nieszczęśliwej, tym razem o 3 do góry. jak dla mnie przy takim zespole jeszcze bez marki w Trójce to są jak najbardziej powody do optymizmuadameria pisze:54? I co? I tak się będzie bujało w nieszczęśliwej?

- adameria
- Kontakt:
Masz 100% racji. Przepraszam, jeśli to zabrzmiało jak narzekanie.ku3a pisze:jak dla mnie przy takim zespole jeszcze bez marki w Trójce to są jak najbardziej powody do optymizmu.
Tobie to dziękuje, że umieszczasz tutaj "nieszczęśliwą", bo dzięki tamu wiem, że jest blisko, no i jeszcze do tego...
Poza tym fajnie, że Piotr Baron puścił to eLPeTrójce.
Milknę w tej sprawie, bo jestem zbyt nieobiektywny.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosny 2007
3 pierwsze utwory z nieszczęśliwej są bardzo dobre, więc nie mam nic przeciwko żeby pojawiły się w poczekalni
Zaskoczył mnie Hugh Laurie, bo to dobry utwór. Na gali "Children in Need" zabrzmiał rewelacyjnie

Zaskoczył mnie Hugh Laurie, bo to dobry utwór. Na gali "Children in Need" zabrzmiał rewelacyjnie

Takoż i ja. Chociaż zapomniałam uwzględnić ją w głosowaniu. Hugh oczywiście również mile widzianyanimag pisze:Lana del Rey już blisko Poczekalni! Mam nadzieję, że już w najbliższy piątek po 19-tej ją usłyszymy.

Nieszczęśliwa Siódemka 1556:
1. CHILDREN OF FIRE Night Mistress
2. LET'S STAY TOGETHER Seal
3. ANNA JOANNA Yugopolis 2 / Dorota Miśkiewicz i Marcin Wyrostek
4. BACK IN THE CROWD Tom Waits
5. SZUKAM SIĘ Kumka Olik
6. ZŁOTA PŁYTA Muniek Staszczyk
7. I WON'T LET YOU GO James Morrison
1. CHILDREN OF FIRE Night Mistress
2. LET'S STAY TOGETHER Seal
3. ANNA JOANNA Yugopolis 2 / Dorota Miśkiewicz i Marcin Wyrostek