a spokojnie mozna by dodać tę prośbę:
Two Glasses of Whiskey On Ice – Sunny Bleau & the Moon feat. Nic Cocco
lub cokolwiek Lucindy - Lucinda Williams Sings The Beatles From Abbey Road album z 6 gru 2024. Tylko dwa mce minęły...
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Tak ogólnie, przeprosił za zwłokę w odpowiedzi, powiedział ze jest dużo krytyki i część moich propozycji się znajdzie w zestawie do głosowania, no i tak się stało.
A co się znajdzie lub znalazło z twoich propozycji.avalon1 pisze: ↑ndz lut 16, 2025 2:41 pmTak ogólnie, przeprosił za zwłokę w odpowiedzi, powiedział ze jest dużo krytyki i część moich propozycji się znajdzie w zestawie do głosowania, no i tak się stało.
Tak więc Panowie i Panie, proszę pisać do Grabka z propozycjami.
Zestaw do głosowania już jest bardziej zjadliwy niż za Metza, więc pewien postęp jest![]()
A w 40 sekundzie bobby-x "napisze", nie wiem czemu to sobie dzisiej odtworzyłembobby-x pisze: ↑wt lut 18, 2025 8:54 am Wiecie, jak to w "moim stylu" stylu bobbiego dziesiątego (ostro) wypunktowałem mu co jest źle, niech zmienią wydawcę, który ma wszystko w dupie i niech wezmą się za informatyków, którzy od lat obijają się, że propozycje są z jednego miotu, itp.
Zobaczymy czy obrazi się czy coś odpisze?![]()
Nie ja tylko bobby
To już można kupić Beton B25, tak mi przyszło do głowy aby kupić po jednym worku betonu odpowiedniej gęstości i im wysłać w prezencie do 357 i do 3/5/7jollyroger72 pisze: ↑sob mar 01, 2025 10:25 am Dla pocieszenia w ostatnim notowaniu w 357 liczba ta wynosi 248, więc średnia?![]()
W ostatnim notowaniu 167
Tygodniowa ForaLista Przebojów
prowokacja się udała.
Że co? Prowokacja
Kto kiedyś wklejał a teraz... zbyt wielka luka powstała. Z wiekiem człowiek leniwieje
generalnie sztaby listowe mogłyby próbować coś robić z tym betonem a nie twierdzić "no przecież słuchacze tak głosują..." nie pamiętam czy zestaw był kiedykolwiek ustawiany od najkrócej w zestawie. W UK Official Charts (właściwie to teraz chyba kompilowana wg streamingu?) w 10 czy po 10 tyg utworom ucinane jest 50% głosów i lecą na łeb na szyję.jollyroger72 pisze: ↑sob mar 01, 2025 5:42 pm Tak więc każda z tych trzech list to porównywalny beton.