dzięki, sorry za zamieszanie - byłem pewien, że liczy się rozstrzygnięcie meczu (znaczy drużyna, która przejdzie dalej), a nie wynik po 90 minutach. teraz wszystko jasneYacy pisze:no to jeszcze raz...
liczy sie rozstrzygniecie po 90 minutach

dzięki, sorry za zamieszanie - byłem pewien, że liczy się rozstrzygnięcie meczu (znaczy drużyna, która przejdzie dalej), a nie wynik po 90 minutach. teraz wszystko jasneYacy pisze:no to jeszcze raz...
A ja się przejadłem tymi drużynami już dawno - a właściwie to Argentyna nigdy mnie nie zachwycała... Dlatego teraz stawiam na drużyny europejskieGrzegorz1973 pisze:No cóż, długo się wahałem jak obstawić półfinałowe mecze. Zrobię tak jak poprzednik i podam typy - wymarzone dla mnie.
08.07, godz.22:00, Brazylia - Niemcy 1:0
09.07, godz.22:00, Holandia - Argentyna 0:1
Od zawsze kibicuje zarówno Brazylii jak i Argentynie. Finał z udziałem tych dwóch drużyn byłby wspaniałym uwieńczeniem tych mistrzostw.
jasne, choć nie do końca sprawiedliweTomaszBr pisze:dzięki, sorry za zamieszanie - byłem pewien, że liczy się rozstrzygnięcie meczu (znaczy drużyna, która przejdzie dalej), a nie wynik po 90 minutach. teraz wszystko jasneYacy pisze:no to jeszcze raz...
Ze 2 razy karne po 1:1 i finał Niemcy - Argentyna? Swoją drogą - od czasu tamtych mistrzostw nie było tak mocarnego składu 1/2. W 1994 drużyna z drugiego szeregu (Szwecja) i jednorazowy wyskok kompletnego kopciuszka (Bułgaria), w 1998 niby drugoszeregowa (jako spadkobierca Jugosławii), choć przecież debiutująca Chorwacja i powracająca po latach Francja, w 2002 2 wyskoki (Turcja i Korea Płd.), w 2006 drugoszeregowa Portugalia z sukcesem po 40 latach, a 4 lata temu niby sami wielcy, ale Urugwaj aż po 40 latach wracał do elity.Gary pisze:08.07, godz.22:00, Brazylia - Niemcy 1:1
09.07, godz.22:00, Holandia - Argentyna 1:1
jakoś mi Italia 90 do głowy naszła