Do przeczytania nie koniecznie za tydzień.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
to jeszcze tylko piąteczka (plask)tadzio3 pisze:Witam!Najlepsza wiadomość listy to utrzymanie Jaromira na pierwszym co wydawało się nierealne. Wspaniale!...
"a jeszcze tyle trzeba znieść"słoik pisze:Mam ochotę przetłumaczyć "Minulost"...
Jeden już dał palec i co z tego wyszło... (tu chciałem dać link do finałowej sceny "4 Pokoi" ale nie mogę znaleźć, więc tylko polecęSundrajta pisze: Nie ma tak mocnego alkoholu więc ja bym raczej ręki nie dawał !!!
Znaczy na przyszły tydzień Piotr załatwił nam wehikuł czasu...Piotr pisze:KOLEJNE, 1521 NOTOWANIE
LISTY PRZEBOJÓW PROGRAMU TRZECIEGOPIĄTEK, 22 LUTEGO 2013DOBREJ NOCY!
Obstawiam, że na pierwszym będzie Partyzantdanco28 pisze:Znaczy na przyszły tydzień Piotr załatwił nam wehikuł czasu...Piotr pisze:KOLEJNE, 1521 NOTOWANIE
LISTY PRZEBOJÓW PROGRAMU TRZECIEGOPIĄTEK, 22 LUTEGO 2013DOBREJ NOCY!
Wygrał najgorszy z całego top50.lady pisze:Wygrał lepszy
To znaczy, że tamta trójka to nie synthpop? To muszę porozmawiać z kimś na innym forum.albarn pisze:Hey? Hm, no rzeczywiście... się chyba nie znaszkajman pisze:Specjalnie się nie znam, ale brzmi jak PSB, DD czy Papa Dance.![]()
Jak słyszę to pi ar to mi się flaki przewracają. Swoją drogą co to właściwie jest?Miszon pisze:"Ja ci zrobię fantastyczny pi ar"
Jak dla mnie to jeden z ich najlepszych utworów, jakie pojawiły się na liście (a ten najlepszy też był w tym stuleciu).Miszon pisze:Paradoks totalny, Metallica w prawdopodobnie swoim najgorszym wykonie na Liście odnosi prawdopodobnie największy swój sukces... (a na pewno w tym wieku).![]()
Ogry poszły w las jak pisał Żeromski.słoik pisze:A Peszek mogła zaśpiewać "a ty będziesz Ogier".
Chyba wolę gniot czeski niż ten. Ale i tak dobrze, że nie jest to nowy Hey, który mam nadzieję, na szczyt nie zawędruje.FOXD pisze:Czyli wszystko jasne, czeski gniot ponownie na 1.
No na szczęście w Trójce raczej nie grają remixów i nie dają ich do zestawu. W 99% są zdecydowanie gorsze od wersji pierwotnych.konwicki1980 pisze:Szkoda, że żadnego remiksu Heaven nie zagrają. Są dobre.
No mimo wszystko jednak Gotye miało utwór bardziej pasujący do bicia rekordów. Ten jest fajny, lecz nijaki i jego wyniki mnie dziwią.LLucky pisze:A tak sobie pomyślałem, jak usłyszałem, że szósty raz na pierwszym, że może by tak to jeszcze pociągnąć, aż Gotye przebije? Niech wie Belg, że Czech potrafi!
Też chcesz być kurą?anowika pisze:"a jeszcze tyle trzeba znieść"
Poza pierwszym oczywistym skojarzeniem z półokręgiem podejrzewałem, że to coś w rodzaju manicure lub trwałej; w każdym razie jakiś zabieg upiększający.Emilia pisze:PR - Public Relations, czyli jak cię widzą tak cię piszą.