LLucky pisze:To nie słyszałeś, czym się różni amerykański angielski od brytyjskiego?
Brytyjski angielski: "the car" (czyt. "d' kaaa")
Amerykański angielski: "the f**king car" (czyt... to zależy, z jakiej dzielnicy NY ma być akcent)

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
LLucky pisze:To nie słyszałeś, czym się różni amerykański angielski od brytyjskiego?
Brytyjski angielski: "the car" (czyt. "d' kaaa")
Amerykański angielski: "the f**king car" (czyt... to zależy, z jakiej dzielnicy NY ma być akcent)
Forum matrymonialne powoli się tu robi...Abby95 pisze:Dobra, to mnie z nim zapoznaj.Corleone pisze:Jak go poprosisz, żeby gadał po angielsku, to nie będzie.
FF=GD=LP= VBM (very bad music)krzysiek83 pisze:THANK GOD!!!marsvolta pisze:No szkoda, że Walk nie dało rady! Chyba FF nie będą nigdy mieli numeru jeden na liście.
To niesamowite że takie zespoły jak Green Day czy Linkin Park dają radę a dużo lepsze FF nie. Smutne w sumie to.
Z każdym postem nt koncertu życzeń zaczynam go sobie przypominać i ..chyba wolałabym tego jednak nie pamiętać a dzieństwo kojarzyć z boulim, kapitanem planetą obladi oblada tj dniem za dniem i innymi..przyjemnymi wspomnieniami.stycznik pisze:ale to nie leciało w Koncercie Życzeń..mara pisze:BCC jeszcze bardziej mi się podoba po obejrzeniu teledysku..
Kod: Zaznacz cały
| 5 | 6 | 6 | +1 | The Adventures of Rain Dance Maggie - Red Hot Chili Peppers | ZG |
FF nie jest lepsze od GD!!!!!!!krzysiek83 pisze:To niesamowite że takie zespoły jak Green Day czy Linkin Park dają radę a dużo lepsze FF nie. Smutne w sumie to.marsvolta pisze:No szkoda, że Walk nie dało rady! Chyba FF nie będą nigdy mieli numeru jeden na liście.
Pierwsze płyty LP to było mistrzostwo, jeśli porównać start FF do startu LP to fajtersi słabo wypadają...krzysiek83 pisze:To niesamowite że takie zespoły jak Green Day czy Linkin Park dają radę a dużo lepsze FF nie. Smutne w sumie to.marsvolta pisze:No szkoda, że Walk nie dało rady! Chyba FF nie będą nigdy mieli numeru jeden na liście.
Zespoły na LP się skiepściły...Linkin Park, Lady Pank...ADDY pisze:Pierwsze płyty LP to było mistrzostwo, jeśli porównać start FF do startu LP to fajtersi słabo wypadają...krzysiek83 pisze:To niesamowite że takie zespoły jak Green Day czy Linkin Park dają radę a dużo lepsze FF nie. Smutne w sumie to.marsvolta pisze:No szkoda, że Walk nie dało rady! Chyba FF nie będą nigdy mieli numeru jeden na liście.
Z nowszych rzeczy to fiński folk-metal Korpiklaani - rewelkasemuś pisze:Jak zawsze na ostatną godzinę pytanie: Co słuchaliście w tym tygodniu ?
Chyba mi się pierwsza płyta Foo najbardziej podobała z ich dorobku.ADDY pisze:Pierwsze płyty LP to było mistrzostwo, jeśli porównać start FF do startu LP to fajtersi słabo wypadają...
nie jest najlepiej, racja. Tylko parę utworów na całą 50 się broni.freeform77 pisze: Co się stało z moją listą (...)
popu i alternatywy nie słucham, ale rocka i bluesa jest dużo dobrego i na szczęście czasami coś z tego kręgu Listę ratuje.freeform77 pisze:naprawdę nie ma lepszych pieśni i piosenek zarówno w świecie popu jak i alternatywy???
[/quote]jak zwykle dużo staroci, " smętów " i nową płytę Kenny'ego Wayne Shepherda.semuś pisze:Jak zawsze na ostatną godzinę pytanie: Co słuchaliście w tym tygodniu ?
Jest. Może jeszcze wczesne GD daje radę...Abby95 pisze:FF nie jest lepsze od GD!!!!!!!
Absolutnie się zgadzam, że byli wtedy bardzo dobrzy. Nie umniejsza to jednak dorobku FF który jest już teraz większy dla mnie.ADDY pisze: Pierwsze płyty LP to było mistrzostwo
semuś pisze:Fajna lista byłaby z dworca w Białej Podlaskiej.
Po pierwsze to idealne miejsce na taka kameralną listę a po drugie do Białej mam nie daleko więc bym sie wybrałPawelucky pisze:To jest odzielny temat powstał skąd lista by nadawałasemuś pisze:Fajna lista byłaby z dworca w Białej Podlaskiej.
Kod: Zaznacz cały
| 4 | 3 | 14 | -1 | Boso - Zakopower | PL |
A może nie z dworca a z pociągu, każda zapowiedź na innej stacjiPawelucky pisze:semuś pisze:Fajna lista byłaby z dworca w Białej Podlaskiej.
To jest odzielny temat powstał skąd lista by nadawała
Pierwsza płyta to "Pan Symulant" i reszta? Myślę, że niedocenione te piosenki na liście. Ale jednak nie ma to jak Hybrid Theory LPalbarn pisze:Chyba mi się pierwsza płyta Foo najbardziej podobała z ich dorobku.ADDY pisze:Pierwsze płyty LP to było mistrzostwo, jeśli porównać start FF do startu LP to fajtersi słabo wypadają...
Awaria pociągu i cała lista w szczerym polu.mara pisze:A może nie z dworca a z pociągu, każda zapowiedź na innej stacjiPawelucky pisze:semuś pisze:Fajna lista byłaby z dworca w Białej Podlaskiej.
To jest odzielny temat powstał skąd lista by nadawała
Fajna Lista byłaby z Teatru w Budowie.semuś pisze:Fajna lista byłaby z dworca w Białej Podlaskiej.
albarn pisze: A propos bycia singlem - pewien mój kumpel na takie pytanie laski odpowiedział: nie kurde, longplayem.