nasłuchałem listę i mniej więcej przeczytałem Państwa komentarze.
no nareszcie coś innego na pierwszym.
zainwestowałem w nowy zeszycik tym razem formatu A4 i się mieści cała 50 na jednej stronie.
Placebo takie słabawe dosyć i wszystko elegancko, tylko na co komu Brodka w dziesiątce...
pozdrawiam.
Kolega wiedział, że mnie sprowokuje w sprawie Brodki
Chcemy Brodki! Może jeszcze przejrzysz na uszy i dołączysz się do rosnącej grupy sympatyków tego hitu
Brodka też człowiek, lady
A tak bardziej na poważne, to mnie też się ona całkiem-całkiem podobuje, a w ogóle to dziś była gościem u Stelki (gdzie audycja była poświęcona w dużym stopniu 40-tej rocznicy odejścia od nas Hendrixa!) i zaprezentowano jeszcze jeden numer z nowej płyty called "Soute" i powiem... że mam coraz większą ochotę poznać cóż tam się jeszcze kryje. Oby więcej takich artystek śpiewających taki pop...
Kertoip pisze: tylko na co komu Brodka w dziesiątce...
Ciekawe co powiesz jak będzie na podium, albo nawet...
Kertoip pisze:Placebo takie słabawe dosyć i wszystko elegancko, tylko na co komu Brodka w dziesiątce...
No cóż, jak dla mnie to Placebo jest znakomite. Na ostatniej płycie chyba tylko Battle było lepsze.
A co do Brodki to w obecnym top10 to moj nr. 3. Inna sprawa, że to wcale nie świadczy o sile Brodki, ale... możliwe że to najsłabsze top10 w historii LP3 (Sting i WAM nieco go ratują), a top6 to prawie na pewno najsłabsze.
ale mógłby ten człowiek łaskawie nie śpiewać, moim skromnym zdaniem
Ja bym podsumował to tak - "Śpiewać każdy może", ale nie każdy musi tego słuchać . A skoro wiele osób chce słuchać , to nie widzę żadnych przeciwwskazań. Ewentualnie można wyłączyć lub ściszyć radio, i szlus .
ku3a pisze:miejsca naszych piosenek w ostatnim notowaniu:
John Illsley - 69
czyli spada ...
Neo01: ja wiem, że można ściszyć radio, tylko ostatnio się boję w ogóle je włączyć, bo mnie ta Brodka atakuje codziennie z zaskoku boję się już nawet lodówkę otworzyć ...
lady pisze:
Neo01: ja wiem, że można ściszyć radio, tylko ostatnio się boję w ogóle je włączyć, bo mnie ta Brodka atakuje codziennie z zaskoku boję się już nawet lodówkę otworzyć ...
Wymontuj radio z lodówki - wtedy nie będziesz się już bała jej otworzyć ... Tak na marginesie - masz wypasioną lodówkę