Bardzo ciekawe notowanie. Nadzieją napawają dwie nowości spoza poczekalni. Być może coś wreszcie na tej liście drgnie. A może za tydzień Happysad na pierwszym. W wyniku zaskakujących roszad Król poza poczekalnią. Szkodaaa.
jotem3 pisze:i jeszcze kompletne wyniki Listy:
Notowanie numer 1362 z dnia 08-03-2008,
prowadzący: Piotr Baron
8 14 5 THE PRETENDER - Foo Fighters (SonyBMG)
16 N 1 DLUGA DROGA W DOL - Happysad (SP Records)
20 30 2 NAJWAZNIEJSZY DZIEN - Muchy (Polskie Radio)
30 N 1 NUDE - Radiohead (Sonic)
31 38 19 ZMIANA - Indios Bravos (My Music)
39 50 2 SUN GOES DOWN - David Jordan (Universal)
42 N 1 GIVEN UP - Linkin Park (Warner)
46 N 1 CLOSE TO YOU - Traincha feat. Grzegorz Turnau (EMI)
47 N 1 PUNKROCKER - Teddybears & Iggy Pop (Big Beat)
48 N 1 ROCKSTAR - Nickelback (Roadrunner)
49 N 1 FORSAKEN - Dream Theater (Metal Mind)
Wypadły z Listy:
GALANTERIA - Muchy (Polskie Radio)
Powiem jedno:
WOW WOW WOW!!! Masakroza normalnie! Jakie spadki! (Galanteria) Jakie nowości (Radiohead) i to jak wysoko (happysad)!!!
No i te miejsca powyżej - totalne niespodzianki!
Totalnie odjechane notowanie!
Jedyny minus (a w zasadzie trzy) - czołówka Listy .
Galanteria wypadła Myslałem że coś uminałem Buu szkoda, ale za to ile nowości I DDWD jak wysoko ;d;d i Zmiana na 31 sie wspięła i dobra konstelacja spadła i Katie zagrał, ale żeby Raz Dwa Trzy tak spadło ... Do nasłuchania
jotem3 pisze:WOW WOW WOW
Dzięki maszynie losującej
szalenie mnie cieszy Wasza radosc!
ale podziekowania naleza sie bardziej Balonikowi .
a za tydzien konkursu o nagrody raczej nie bedzie, ale i tak zapraszam do telefonowania - bedziemy wybierac kto ze sluchaczy bedzie zapowiadac 3 pierwsze miejsca. a jakby ktos chcial pogadac, tak poza konkursem, to tez serdecznie zapraszam .
Debiut "Nude" z pominięciem poczekalni to wielkie zaskoczenie. W tym tygodniu powinniśmy wesprzeć Radiohead... obawiam się, że to mógłby być przypadek nowości na #31, która później tylko spada - ale jakimś trafem udało się wejść na #30. Żeby nie spadło!!!
Robinson pisze:Ku3a, a czy były takie osoby, które odpowiadały nieprawidłowo na pytania?
byli tacy, ktorzy uslyszeli tylko jedno pytanie i juz dzwonili .
byli tacy, ktorzy uslyszeli, ze jest jakis konkurs i mozliwosc wygrania czegos i od razu dzwonili, nie znajac nawet pytan...
byli tacy, ktorzy... zamiast tytulu plyty Fisha, podawali tytul plyty... Fisza . no ale jakos udalo sie z nimi dojsc do kompromisu .
Możesz się śmiać, ale też chciałem na początku podać tytuł płyty Fisza Dopiero potem, jak przemyślałem sprawę, to stwierdziłem, że skoro w poczekalni jest singel Fisha, to pewnie o niego chodzi
spoko, bylo kilka takich osob .
zreszta to bylo bardzo fajne .
a najlepsze bylo jak jedna dziewczyna w ogole nie wiedziala, ze jest jakis inny gosc niz Fisz .