radiowo-topowej

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jotem3, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jotem3
Czy będą dostępne wyniki pełnego Topu tj 1426 utworów, które otrzymały min. 1 pkt? Wyniki 357 utworów to zdecydowanie za mało.
No nie no, Barbra Streisand była w Trójkowym Topie dwukrotnie w Top 50, nie można napisać, że nie była nigdy. Alphaville od kilku lat idzie (niestety) coraz wyżej, widać efekty intensywnej promocji przez Stelmacha (też przez wiele lat).
Niech będzie: nigdy w czasach mojego słuchania, czyli przez ostatnie kilkanaście topów.
A tu nie - wystrzelił dopiero w zeszłym roku, wcześniej czatował w strefie tuż za setką. Zresztą w podobnych okolicach, nawet trochę wyżej, pojawiały się też Toto i Ultravox, prawdę mówiąc, nie widzę innego niż alfabetyczny powodu, dla którego tak się od siebie oddaliły.
super, że tak idą. szkoda, że tylko 1 utwór
Na liście wyników faktycznie ma "The", jednak w zestawie do głosowania przedimek nie wpływał na kolejność (tak zresztą wygląda to też w zestawie do głosowania na Listę), był więc wśród wykonawców na "A", więc miał szansę na tym zyskać (The Animals na przykład zyskali
W starej-dobrej Trójce poznawaliśmy co roku pełne wydanie wszystkich utworów. To wielki minus jeśli zdradzą tylko 357 utworów jak rok temu. Holendrzy mają Top-2000. To dopiero szczęściarze. Wyniki nie są tam ukrywane bo to w sumie nie powinna być żadna tajemnica.
No nie wiem, ja miewałem wrażenie, że co włączałem Stelmiego w Trójce, to grał jakiś numer Alphaville albo "Altravox"Yacy pisze: ↑pn sty 02, 2023 3:32 pmsuper, że tak idą. szkoda, że tylko 1 utwór
zaintrygowała mnie ta intensywna promocjabo ja nie kojarzę abym to słyszał w 357 poza TWC.
oto co znalazłem:
Forever Young. 13.01.2021 - noc (prawdopodobnie Stelmach)
Forever Young. 21.02.2021 - audycja sportowa (Gąsiorowski? Fusiarz?)
Forever Young. 18.06.2021 - piątkowa popołudniówka (Kuba)
Forever Young. 01.01.2022 - TOP
Forever Young. 16.09.2022 - Głośni... (Stelmach)
Forever Young. 01.01.2023 - TOP
dla porównania w 2022 roku Nowy Świat grał ten utwór 3x.
a w Trójce przez ostatnich kilka lat...5 x
faktycznie - szalona promocja!![]()