Ten śnieg to w Calgary spadł kilka dni temu.
3 stopnie, ja mam więcej teraz. Aż 12.

Na szczęście nie mam śniegu.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Gdyby dodać gotary zabrzmiało by jak...Les BogosMartAnna pisze:To na pewno pani Przemyk?
Mogłoby wypaść, oczywiście górą (ja głosuję).Tomekk pisze:W Trójce to już sucharek
Ja właśnie też nie dosłyszałembobby-x pisze:Ale wtedy, to znaczy kiedy, sprzed 1000 notowań, przechodziłem z pokoju do kuchni i niedosłyszałem.
Tak, kiedy była lista 1000 notowań temu - w jaki dzień.bobby-x pisze:Ale wtedy, to znaczy kiedy, sprzed 1000 notowań, przechodziłem z pokoju do kuchni i niedosłyszałem.
Tak grają, nie wiem czy pop listy czy tej drugiej co jest codzinnei między 18:00 a 20:00, czasem podsłuchuję w samochodzie jadąc z pracy do domu, i jeszcze chyba w środę była premiera polska? w RMF i redaktor zachwycał się fiffem gitary w tym nagraniu.zbyszu pisze:43 (bz) Kongos grają w RMF? Widziałem ich do propozycji PopListy :-/
Na pewno barb(owy) utwór.miszony pisze:Ciekawe czy Paolo Nutini wejdzie- to podobno taki" trójkowy" kawałek
bobby-x pisze:fiffem gitary
A ja cały czas myślę o Pendulum i nie zauważyłem że na to głosowałaś.barb42 pisze:Na pewno barb(owy) utwór.miszony pisze:Ciekawe czy Paolo Nutini wejdzie- to podobno taki" trójkowy" kawałek
szkodaTomekk pisze: Sinead za parę tygodni pewnie wypadnie z poczekalni, od kilku lat słuchacze nie oddają na nią zbyt dużo głosów, a szkoda.