XIX Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
Re: XIX Top Wszech Czasów
103. Persephone - Wishbone Ash, ostatnio top nr 16, 5 lat w setce.
dzień dobry w nowym roku 
czyli top104 na antenie ?

czyli top104 na antenie ?
Moich głosów pewnie niewiele usłyszymy. Do top100 forumowego weszło tylko 8 utworów, a tu pewnie wyjdzie jeszcze gorzej.Ajtek pisze:Piękny utwór teraz, tylko dlaczego poza setką? Mój pierwszy głos
I to aż na 14 miejscu, w tym feralnym XVI TWC wylądowało, choć akurat tutaj nie ma podstaw by się czepiać o taką pozycję. Wcześniejszy pobyt w 100 w o lata 95-98bobby-x pisze:103. Persephone - Wishbone Ash, ostatnio top nr 16, 5 lat w setce.

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Jak nie ma wyników online, to pewnie miejsc od 105 w dół też nie będzie 

- bobby-x
102. Every Breath You Take - Police, po raz pierwszy wypadł w setki. W topie nr 18 miejsce 95
Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2013 10:23 am przez bobby-x, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 1039
Też się tego obawiamsemuś pisze:Jak nie ma wyników online, to pewnie miejsc od 105 w dół też nie będzie

chyba pierwszy raz za setką
Ja liczę na 16-17 piosenek na które głosowałem w "TOP 100".kajman pisze:Moich głosów pewnie niewiele usłyszymy. Do top100 forumowego weszło tylko 8 utworów, a tu pewnie wyjdzie jeszcze gorzej.
A teraz przyjemni Policjanci.
miałem już nie pisac, ale przed chwilą moją głowę nawiedziła pewna refleksja, więc głupio byłoby tak nie utrwalic tego święta mojego umysłu.
filharmonicy wiedeńscy, skoczkowie narciarscy, prezenterzy topu wszecz czasów - trzy najgorsze profesje świata, w nowy
rok cieszyc skacowaną gawiedź...
filharmonicy wiedeńscy, skoczkowie narciarscy, prezenterzy topu wszecz czasów - trzy najgorsze profesje świata, w nowy
Może kiedyś się pojawią. Nasi admini mają chyba jakieś kanałowe konszachty.semuś pisze:Jak nie ma wyników online, to pewnie miejsc od 105 w dół też nie będzie
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Kajman dzięki, to ja chętnie wezmę udział w głosowaniu.
Nie sprawdziłam jeszcze ile moich głosów znalazło się w 100 forumowej, bo muszę się dobudzić, 4 godziny snu usprawiedliwiają spowolniona reakcję.
Sylwester z Trójką był świetny, dopóki nie pojawił się Stelmach, towarzystwo zażądało zmiany stacji.
Nie sprawdziłam jeszcze ile moich głosów znalazło się w 100 forumowej, bo muszę się dobudzić, 4 godziny snu usprawiedliwiają spowolniona reakcję.
Sylwester z Trójką był świetny, dopóki nie pojawił się Stelmach, towarzystwo zażądało zmiany stacji.
Z trójki utworów Police z tamtej płyty na LP3 ten uważam za zdecydowanie najgorszy. Ale niestety moja ulubiona Herbatka wypadła wtedy znacznie słabiej.
Może to mojego głosu zabrakło? To był jeden z ostatnich kawałków jakie wyeliminowałem w tym roku.Gary pisze:chyba pierwszy raz za setką
Ile razy Top był w Nowy Rok?bear pisze: prezenterzy topu wszecz czasów - trzy najgorsze profesje świata, w nowy
Nie przepadam za Puffem Daddym.
- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982
Bobby ma to zapewne przedstawipiotr1990 pisze:Też się tego obawiamsemuś pisze:Jak nie ma wyników online, to pewnie miejsc od 105 w dół też nie będzie
może sami sobie to wybralibear pisze:filharmonicy wiedeńscy, skoczkowie narciarscy, prezenterzy topu wszecz czasów - trzy najgorsze profesje świata

Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2013 10:27 am przez TomaszBr, łącznie zmieniany 1 raz.
- bobby-x
101. Innuendo - Queen, ostatnio top nr 18, 78 pozycja, 3 lata w setce.
To masz dobrze. Ja stawiam na 5 lub 6, w tym te 5 bardzo wysoko. I ani jeden utwór z mojego top20 pewnie się tu nie załapie.Ajtek pisze:Ja liczę na 16-17 piosenek na które głosowałem w "TOP 100".
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Witam, melduję się w pozycji horyzontalnej, jeszcze nieco zaspany.
Radio włączyłem przed 9:00, ale po kompa sięgnąłem znacznie później,
jak już Kazik zaczął rymować.
Pierwszy pozytyw - odegrane 104 miejsca, mam nadzieję, że nic się nie utnie celowo lub przez przypadek.
Pierwszy negatyw - brak wyników on-line na forum Czyli na www.lpmn.pl też wyników nie będzie?
Kiepa, bo ja z pewnością będę robił sobie przerwy w słuchaniu, bo nie wytrzymam 12 godzin to raz,
a dwa jest pewien oczywisty godzinny obowiązek.
Czekam na jakiś mniej lubiany kawałek, żeby iść zaparzyć herbatę.
Czy będę komentował - to też będzie zależało od okoliczności.
Z pewnością nie pod koniec, gdzie ruch na forum będzie np. dwudziestokrotnie wzmożony,
a nicki będą tak obce jakbym był na jakimś innym forum.
Radio włączyłem przed 9:00, ale po kompa sięgnąłem znacznie później,
jak już Kazik zaczął rymować.
Pierwszy pozytyw - odegrane 104 miejsca, mam nadzieję, że nic się nie utnie celowo lub przez przypadek.
Pierwszy negatyw - brak wyników on-line na forum Czyli na www.lpmn.pl też wyników nie będzie?
Kiepa, bo ja z pewnością będę robił sobie przerwy w słuchaniu, bo nie wytrzymam 12 godzin to raz,
a dwa jest pewien oczywisty godzinny obowiązek.
Czekam na jakiś mniej lubiany kawałek, żeby iść zaparzyć herbatę.
Czy będę komentował - to też będzie zależało od okoliczności.
Z pewnością nie pod koniec, gdzie ruch na forum będzie np. dwudziestokrotnie wzmożony,
a nicki będą tak obce jakbym był na jakimś innym forum.
który to już raz? czwarty, piąty?słoik pisze:Ile razy Top był w Nowy Rok?
a im dlużej żyję tym bardziej dochodzę do wniosku, że lepszego dnia na top nie ma.
O mordoksiążce już powiedział
, a nasze forum to co, że gorsze??

- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Dlaczego wyprzedzasz?bobby-x pisze:101. Innuendo - Queen, ostatnio top nr 18, 78 pozycja, 3 lata w setce.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
W ramach protestu przeciw promowaniu fejsbuka zalogowałem się na jedyne słuszne forum
.
Takiego święta muzyki nie mogę opuścić.

Takiego święta muzyki nie mogę opuścić.