Koszmar roku 2011
Moderatorzy: ku3a, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Mateusz
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Re: Koszmar roku 2011
Szkoda, że Boso znalazło się w top10 ale ogólnie ładna dycha! Wygrał zdecydowanie największy koszmar! 

- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
eee, przesadziłeś. przecież ZZ musiał wygraćkajman pisze:zwycięzca mocno mnie zaskoczył (byłem pewien bezdyskusyjnego zwycięstwa utworu, który w końcu zajął drugie miejsce).

Ja byłem pewien, że Kaczka będzie bezkonkurencyjna. ZZ tylko dlatego był tak wysoko, że za długo był na liście, a nie dlatego, że jako utwór był taki straszny. W drugim tygodniu pobytu był dopiero na 9 miejscu, jego rekord punktowy to ponad 20 punktów mniej od Kaczki. Dla mnie wszystko na nią wskazywało.Yacy pisze:eee, przesadziłeś. przecież ZZ musiał wygrać
A skład top10 nie jest dla mnie sensacją, chociaż prywatnie dwa utwory uważam za dobre, a dwa inne za niezłe.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
chciałem wcześniej napisać, że wygrał raczej w kategorii NUDA roku, ale jednak miał również swoich zwolenników jako koszmar 

Po wczorajszym wpisie kajmana byłem pewien, że Zamach nie wygrał, a tu taka niespodzianka.
W TOP 10 największe koszmarki to dla mnie miejsca 2 i 10, ale 7 i 8 też były słabe. Reszta ujdzie.

W TOP 10 największe koszmarki to dla mnie miejsca 2 i 10, ale 7 i 8 też były słabe. Reszta ujdzie.

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
nieprawda ! Największy koszmar jest na 2, a Zamach wcale nie jest straszny, to świetnie zagrany i poprawnie zaśpiewany utwór - w przeciwieństwie do tej komputerowej potrawki z kaczki w sosiekrzysiek83 pisze:Wygrał zdecydowanie największy koszmar!

a ja tylko miałam taką nadzieję.kajman pisze:Ja byłem pewien, że Kaczka będzie bezkonkurencyjna.
Prawda. Gdyby Zamach był tyle co Kaczka i na odwrót to wątpię czy zmieściłby się w 20, a Kaczka pobiłaby wszelkie rekordy, nie mówiąc już co by było, gdyby doszła na liście tak wysoko jak Zamachkajman pisze: ZZ tylko dlatego był tak wysoko, że za długo był na liście

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2010 r.
Ładne koszmarki
w pierwszej "10" nie pasuje mi tylko Ukryte i Hurts.

- tadzio3
- Kontakt:
No dla mnie akurat numer 1 to wielkie zaskoczenie i wręcz sensacja w kontekście tego, że przecież Zamachowski na liście zdobył najwięcej pkt w 2011 roku, a więc stał się przebojem roku, a u nas koszmarem. Chyba forum coraz bardziej mija się z ogólnymi sympatiami słuchaczy. No cóż, szkoda, bo dla mnie akurat to był jeden z najlepszych utworów roku, a więc mniej więcej mieszczę się jeszcze z gustami większości słuchaczy. Podobnie rzecz się ma co do Coldplay , Myslovitz i Brodki, no i oczywiście Zakopower - wszyscy Ci mieli ogromne pozytywne poparcie wśród słuchaczy.
Kaczka to zdecydowanie najdziwniejszy utwór, który jakimś cudem wszedł aż do top 30, zasłużone miejsce 2.
Kaczka to zdecydowanie najdziwniejszy utwór, który jakimś cudem wszedł aż do top 30, zasłużone miejsce 2.
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Szkoda, że ZZ zajął 1 miejsce. Co prawda miałem dość, ale jak napisała lady to dobrze wykonany utwór i wiem, że z perspektywy czasu będę miał do niego sentyment,
w przeciwieństwie do kaczki, której obecność pozostanie dla mnie jedną z największych zagadek LP3. In minus, rzecz jasna.
w przeciwieństwie do kaczki, której obecność pozostanie dla mnie jedną z największych zagadek LP3. In minus, rzecz jasna.
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
adameria pisze:Szkoda, że ZZ zajął 1 miejsce.
Popieram!!!tadzio3 pisze:No dla mnie akurat numer 1 to wielkie zaskoczenie i wręcz sensacja w kontekście tego, że przecież Zamachowski na liście zdobył najwięcej pkt w 2011 roku, a więc stał się przebojem roku, a u nas koszmarem. Chyba forum coraz bardziej mija się z ogólnymi sympatiami słuchaczy. No cóż, szkoda, bo dla mnie akurat to był jeden z najlepszych utworów roku, a więc mniej więcej mieszczę się jeszcze z gustami większości słuchaczy.
A tu się nie zgodzę. To była bardzo miła odmiana w morzu przeciętności...tadzio3 pisze:Kaczka to zdecydowanie najdziwniejszy utwór, który jakimś cudem wszedł aż do top 30, zasłużone miejsce 2.