"After the Event" - Pet Shop Boys
Ps. Dobra, a teraz możecie pisać co chcecie

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Gary pisze:W tym tygodniu promujemy:michal91d pisze:A więc wybieram:
1. Birdy - PEOPLE HELP THE PEOPLE
A ja bym dodał coś SDM-u z najnowszej, rewelacyjnej płyty. Myślę, że grane Jagodowe wzgórze mogłoby zostać hitem. Brak mi Waterboys z ostatniej płyty (nadal są w świetnej formie), Eliane Elias z przepiękną wersją Light my fire, Metallici z EP-ki... mógłbym dalej wymieniać, tylko po co? Oni mają własną politykę wrzucania utworów do zestawu i chyba nieźle im to wychodzi.Dx2 pisze:A ja bym dodał np.:
"After the Event" - Pet Shop Boys
ej, też mogę?bear pisze:hej, to rzeczywiście działa - jak tak człowiek sobie popisze to mu się lżej robi![]()
hmm... i co? należy go wsadzić do jakiejś izolatki i odseparować od reszty społeczeństwa? zaiste, świetny pomysł, godny eee... dobra, już nic nie mówię.konwicki1980 pisze:Piotr Żyła niech już nic lepiej nie mówi, bo za przeproszeniem wszystkich, jest tępy jak stołowa noga. Nawet ćwierć zdania nie potrafi złożyć po polsku.
mam nadzieję, że to ironia, bo niestety z SDM to wiem że niebear pisze: a gdzie Radiohead? - przecież wreszcie nagrali coś przyzwoitego
eloszkaandie pisze:Witam znanych mi (you know your name)
andie pisze:10. Luxtorpeda - AUTYSTYCZNY