zbyszu pisze:Dopkłądnie. Zagadki FanTomka zdradzają szczegóły Listy. SS w Top 30 !
Ciesze sie, ale juz teraz jednak z miłych tajemniczek Listy odkryte
Zmykam. Houk
mysle, ze to jakis sluchacz (moze nasz Tomekk ) i wyslal pytania nie wiedzac jaka jest kolejnosc w Poczekalni. A ze NieDzwiedz przeczytal to pytanie w takim, a nie innym momencie moze faktycznie sugerowac, ze SS sa w trzydziestce, no ale to nie Tomka wina.
JaceK pisze:
No właśnie! Jak ten utwór przypisać? Dla mnie to istotny problem... archiwizacyjny.
zagraniczny. zdecydowanie zagraniczny
No pewnie, że polski wykonawca a więc i polska piosenka wykonana w obcym języku
urodziła się w Oslo, w Norwegii, na jej oficjalnej stronie nie znalazłem ani słowa po polsku, ani o Polsce.
a więc Norweski wykonawca, który spiewa po angielsku
ku3a pisze:mysle, ze to jakis sluchacz (moze nasz Tomekk ) i wyslal pytania nie wiedzac jaka jest kolejnosc w Poczekalni. A ze NieDzwiedz przeczytal to pytanie w takim, a nie innym momencie moze faktycznie sugerowac, ze SS sa w trzydziestce, no ale to nie Tomka wina.
To nie musi być wcale Scissor Sisters.
Ten Miles Davies to chyba nie jest utwór na listy przebojów
trzpaw pisze:Can I Keep him? Anja Grabarek, ten utwór można zaliczyć jako polski i obcojęzyczny zarazem
No właśnie! Jak ten utwór przypisać? Dla mnie to istotny problem... archiwizacyjny.
Anja Garbarek już dawno była ale ... oto cytat z wypowiedzi NORWEGA Jana Garbarka nt. jego polskich korzeni:
Tak, mój ojciec jest Polakiem z pochodzenia, a wśród miast, które pojawiają się w jego opowieściach rodzinnych, znajdują się Jasło i Krosno. Wiele z nim rozmawiałem na temat Polski, jednak osobiście nie czuję w sobie nic z Polaka. Wiem natomiast, że to co gram, jest bardzo w waszym kraju cenione.
To chyba wystarczy aby zakwalifikować jego córkę do wykonawców zagranicznych
Ostatnio zmieniony pt paź 06, 2006 7:43 pm przez Yacy, łącznie zmieniany 1 raz.
trzpaw pisze:Can I Keep him? Anja Grabarek, ten utwór można zaliczyć jako polski i obcojęzyczny zarazem
Anja Garbarek już dawno była ale ... oto cytat z wypowiedzi NORWEGA[/b] Jana Garbarka nt. jego polskich korzeni:
Tak, mój ojciec jest Polakiem z pochodzenia, a wśród miast, które pojawiają się w jego opowieściach rodzinnych, znajdują się Jasło i Krosno. Wiele z nim rozmawiałem na temat Polski, jednak osobiście nie czuję w sobie nic z Polaka. Wiem natomiast, że to co gram, jest bardzo w waszym kraju cenion
To chyba wystarczy aby zakwalifikować jego córkę do wykonawców zagranicznych
Zwracam honor, nic nie wiedziałem o jej przeszłości
Ostatnio zmieniony pt paź 06, 2006 7:44 pm przez trzpaw, łącznie zmieniany 1 raz.
Uciekam blizej eteru i radełka, bo pewnei zaraz ktos plaśnie ile jest nowości i kto wypadł z Listy z Top 30. Nie chcę znów być ograbiony z emocjonowania się Listą.
Do nasluchania i juz mnie nie ma. Pyk, fiu, zzzzziiiiiiuuuu
zbyszu pisze:Uciekam blizej eteru i radełka, bo pewnei zaraz ktos plaśnie ile jest nowości i kto wypadł z Listy z Top 30. Nie chcę znów być ograbiony z emocjonowania się Listą.
tez sie tego obawiam, ale licze na to, ze jednak spoilerow nie bedzie. Please! Nie pisac kto wypadl z Listy, ile piosenek sie utrzymalo i nie pisac kto jest na pierwszym nawet jesli bedzie to juz wiadomo przy powiedzmy trzecim miejscu.