Mam kilka kwestii do przekazania przed moim głosowaniem w tym tygodniu.
Jeśli chodzi o nową, starą Adele, to też jestem przeciwnikiem takiego dodawania piosenek. Może po kilku latach miałoby to sens, ale nie po kilku miesiącach! Zatem na mój głos ten utwór raczej liczyć nie powinien?
I mam drugą poważną dla mnie kwestię, proszę bowiem o Specjalną Promocję Ostatniego Ratunku dla piosenki: My Riot - Sam Przeciwko Wszystkim
gdyż za tydzień już jej w zestawie nie będzie! Wszystkim, którym dobro mocnego, polskiego brzmienia leży na sercu niech dadzą chociaż jeden punkcik! Bo przecież wiadomo, że chodzi o to by taka piosenka dostała się do poczekalni, a wtedy byłaby szansa żeby więcej ludzi ją dostrzegło! W zamian będę głosował znacznie częściej na promowane utwory, nawet jeżeli będą mi się nie za bardzo podobały (tak jak w tym tygodniu Nickelback)! Ciekaw jestem czy mój krzyk rozpaczy zostanie dostrzeżony i czy piosenka Glacy dzięki mnie dostanie więcej głosów (a nie punktów!) na forumowej??? Zapewne potrzeba 400-500 głosów, by dostać się do poczekalni więc moje marzenie jest raczej mało realne, ale zawsze lepiej jest spróbować coś zrobić niż odpuścić całkiem!!!
Zatem będę czekał z dużą niecierpliwością na Waszą reakcję.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie

I jeszcze raz przypominam o mojej propozycji Specjalnej Promocji Ostatniego Ratunku
dla piosenki.............................
My Riot - SAM PRZECIWKO WSZYSTKIM
P. S.: może mój pomysł się przyjmie?