Czy ktoś mógłby podać cały zestaw nowych utworów w Lp3 (tych ostatnich, resztę mam w ładnym pliczku doc )? zaczynam wielkie sciaganie odmetow trojkowych propozycji
prz_rulez pisze:Bywa. Dzisiejszy temat przewodni na forum brzmi: czy nowy singiel evanescence dojdzie na szczyt listy trójki?
Tej piosence nie życzę zaistnienia na szczycie
no wiesz co zeta... |*******| jesteś obojetnie co nagraja u mnie i tak beda na szczycie, stracilem do nich obiektywizm
ale trzeba miec idola, bez idola, mimo tylu pieknych piosenek, strasznie smutno
szkoda ze "sorry" wypadlo. no, ale wy sie chyba cieszycie...
szczerze mowiac juz nie trawilem sorry od paru ladnych tygodni ale ze tak dlugo bylo i to byla Madonna...
prz_rulez pisze:Bywa. Dzisiejszy temat przewodni na forum brzmi: czy nowy singiel evanescence dojdzie na szczyt listy trójki?
Tej piosence nie życzę zaistnienia na szczycie
no wiesz co zeta... |*******| jesteś obojetnie co nagraja u mnie i tak beda na szczycie, stracilem do nich obiektywizm
ale trzeba miec idola, bez idola, mimo tylu pieknych piosenek, strasznie smutno
Mam przykre skojarzenia związane z tą piosenką, dlatego wolałabym, żeby nie doszła tak wysoko, ale to nie powód, żebyś mnie obrażał...
W sumie coś przypominam o jakichś pozdrowieniach, ale nie sądziłę, ze to o naszym Adminie.
PS. Planowałem dzisiaj nagrać całą listę, ale okazało sie, ze na dysku nie mam nic miejsca i zrezygnowałem
Jakiś rok temu, to prawie każdą liste nagrywałem
PS 1
Dzięki (( za podanie informacji, kto wypadł z podstawowego zestawienia :-/
Jak najbardziej zachęciło mnie to do ozywczej dyskusji. Tym bardziej, ze tak wiele tutaj wyczerpujacych postów, treściwych, szerokich itp :-///
PS 2
Jeśli chodzi o godzinę zakończenia głosowania na Listę Forumowiczów wyrażnie to zostało kiedyś powiedziana: godz 12.00 (ew. kilka minutek dla spóźnialskich, np. takich jak ja). Dziś mam nieco większy poślizg
PS 3
Do nasłuchania. Znacznie przyjemniej i ciekawiej (więcej emocji i niewiadomych, np. takich, kto wypadł z Listy) jest przy radełku.
ufff, wreszcie nadrobilem czytanie .
no i Muse znowu nie wszedl. Nie przewiduje juz, zeby udalo im sie wydostac z Poczekalni. Skoncza tak jak Raconteurs.
zeta pisze:nie zdążyłam z głosowaniem na dzisiejszą listę, przed południem znów miałam problemy ze sprzętem , ale jeszcze podczas trwania tej listy umieszczę swoje typy na przyszły tydzień. Może uda mi się zapoczątkować wątek