A godzin coraz mniej...
co jakiś czas mój żołądek robi fikołki ale mimo to mam nadzieję ze wszystko się uda tak jak to sobie zaplanowaliśmy...
uda się! taki dzień nie może się nie udać, no ejMartyr pisze:co jakiś czas mój żołądek robi fikołki ale mimo to mam nadzieję ze wszystko się uda tak jak to sobie zaplanowaliśmy...
Na pewno się uda!Martyr pisze:co jakiś czas mój żołądek robi fikołki ale mimo to mam nadzieję ze wszystko się uda tak jak to sobie zaplanowaliśmy...
Nie wygląda źle: http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... 0u&id=2000neon.ka pisze: No i jeszcze o pogodzie chciałam - nie wiem, jak to tam u Was na północy teraz wygląda, ale jeśli nie do końca najlepiej, to też się nie przejmuj zanadto, bo ja pamiętam, że u nas jeszcze w piątek przed ślubem padał deszcz, a sobota była już przepiękna. Potem niedziela też - kiedy mieliśmy robione zdjęcia - a od poniedziałku wróciły chmury.![]()
neon.ka pisze:brzmi intrygująco.Yacy pisze:dobrze, że w pomorskim jest taka tradycja![]()
![]()
Tak chyba mógłby powiedzieć każdy, kto tu choćby czasem zaglądaJulia pisze:Chociaż nie znam Was osobiście, to dla mnie, jak i dla wielu innych bywalców forum, Wasz ślub to wydarzenie niezwykłe
Wow, to aż tak? Byłem w błędzie, bo sądziłem, że znaliście się już wcześniej (choć w sumie gdybym uważnie czytał poprzednie wpisy, to już kilka dni temu zostałbym z tego błędu wyprowadzonyprzecież to dzięki forum się poznaliście - to chyba najlepsza "reklama" dla radia i Listy, że tak bardzo zbliża ludzi.
No to chyba nie macie wyjścia - ktoś z Was musi zamieścić choćby jedno zdjęcie z tej podniosłej uroczystości!kajman pisze:na weselu forum było reprezentowane przez pięć osób
Zaraz, zaraz, to może ja coś pokręciłam i jestem w błędziegżegoż pisze:Wow, to aż tak? Byłem w błędzie, bo sądziłem, że znaliście się już wcześniej
hehe, no myslę, że każdy by się tutaj pod tym podpisałChyba każdy z Forum mógłby stwierdzić, że pod tym względem zostawiliście daleko w tyle nawet Kate i Williama
a nie wiem, czy wiesz, że taka sytuacja miała też już miejsce w przeszłości.gżegoż pisze:W takim razie podwójne gratulacje!Ciekawe, czy kiedyś w przyszłości dzięki Forum ktoś jeszcze znajdzie się w takiej sytuacji, jak Wy?
![]()
My mieliśmy aparat, ale właściwie nie wiem, czy nie musimy poczekać na zgodę Państwa Młodych. No i ja jeszcze nie sprawdzałam, jak zdjęcia wyszły, więc może akurat z naszych zbiorów nic się nie będzie nadawało.gżegoż pisze:No to chyba nie macie wyjścia - ktoś z Was musi zamieścić choćby jedno zdjęcie z tej podniosłej uroczystości!kajman pisze:na weselu forum było reprezentowane przez pięć osób
No wiem, oczywiścieneon.ka pisze:a nie wiem, czy wiesz, że taka sytuacja miała też już miejsce w przeszłości.
Marta i Sebastian zapoznali się dzięki forum LP3. Życzymy wszystkiego najlepszegi!!!
Sądzę, że Oni zgodzą się bez wahaniaMy mieliśmy aparat, ale właściwie nie wiem, czy nie musimy poczekać na zgodę Państwa Młodych
Życzymy wszystkiego najlepszegi!!!
no kurde, faktycznie...ku3a pisze:"Martyr i Yacy - Młoda Para"
To ktoś jeszcze oprócz mnie i dzieci czekał godzinę w polu, aż dosztukują skradzioną trakcję kolejową?kajman pisze: Szczęśliwym fuxem dzięki szakalowi i mnie także na weselu forum było reprezentowane przez pięć osób. Gdyby nie PKP to mogło być i sześć.