Przed wiadomościami "miał" The Pussycat Dolls coś o guzikach, a później nie słyszałam, bo piekarnik zaczął oznajmiać, że należy wyciągnąć szarlotkę, ale tego raczej nie słyszałeś
w drodze do sklepu usłyszałem że panowie na budowie też słuchaja trójki, wystraszyłem kota w śmietniku, a piwo chłodzi sie w zamrazalniku bo niestety mialo temperature herbaty wiec musze jeszcze poczekac na schlodzenie organizmu
Artur pisze:dzisiaj sie zarejestrowała kolejna kobiet "kasia 0311" zawsze się zastanawiam co oznaczaja te przeróżne numerki,
to pewnie data urodzenia.
niestety samo zarejestrowanie jeszcze nic nie znaczy. Wystarczy spojrzec na liste zarejestrowanych uzytkownikow i zobaczyc ilu jest takich, ktorzy zadnego postu nie napisali...
Artur pisze:idę po piwo, zdjęcia nie będzie
no pewnie, ze zdjecia nie bedzie, bo przeciez:
Artur pisze:SOAD znakomicie oddaje atmosfere dzisiejszego upalnego dnia, słońce świeci mi prosto w okno i nie pomaga rozbieranie sie z resztek ubrania i otwieranie drzwi na korytarz
Było bardzo fajnie. Użytkownik mojego forum wyslał list do kaczkowskiego w ktorym blagał go, żeby nie puszczał już więcej techno.
Kaczkowski nieźle mu pojechał
Było bardzo fajnie. Użytkownik mojego forum wyslał list do kaczkowskiego w ktorym blagał go, żeby nie puszczał już więcej techno.
Nie chodziło o techno a jak to określił muzykę techno-podobną, a dokładniej o Massive Atack. A Kaczkowski nie pojechał, tylko spokojnie wytłumaczył.
Ostatnio zmieniony pt lip 21, 2006 7:18 pm przez tadzio3, łącznie zmieniany 1 raz.
Artur pisze:w drodze do sklepu usłyszałem że panowie na budowie też słuchaja trójki, wystraszyłem kota w śmietniku, a piwo chłodzi sie w zamrazalniku bo niestety mialo temperature herbaty wiec musze jeszcze poczekac na schlodzenie organizmu
Ty to potrafisz zdołować, a w czym Tobie kot przeszkadzał?
Nie chodziło o techno a jak to określił muzykę techno-podobną, a dokładniej o Massive Atack. A Kaczkowski nie pojechał, tylko spokojnie wytłumaczył.
Artur pisze:w drodze do sklepu usłyszałem że panowie na budowie też słuchaja trójki, wystraszyłem kota w śmietniku, a piwo chłodzi sie w zamrazalniku bo niestety mialo temperature herbaty wiec musze jeszcze poczekac na schlodzenie organizmu
Ty to potrafisz zdołować, a w czym Tobie kot przeszkadzał?
ja bardzo lubie kotki, dożywiam czasami dachowce za oknem, a tego nie zauważyłem bo siedział w kontenerze i wystaszyliśmy się oboje bo wiadomo "kot czarny los marny"