Głęboko w przeszłość to raczej nie musiałaś sięgać.lady pisze:Ooo, pamiętam jeszcze " Motyla "
W końcu jakaś niezła nowość.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Głęboko w przeszłość to raczej nie musiałaś sięgać.lady pisze:Ooo, pamiętam jeszcze " Motyla "
Zespół nigdy nie był pieszczochem red. Niedźwieckiego.słoik pisze:Wlaśnie odkryłem w Archiwum, że nie było na Liście ani "Agnieszki" ani "Owoców wschodu". Skandal.sk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 46 | 47 | | +1 | Ogród półcieni - Closterkeller | PL |
jak się pisze listę w zeszycie to ma to duże znaczeniekajman pisze:Tydzień temu była chyba najdłuższa do zapisania pierwsza dwójka w historii listy
Kod: Zaznacz cały
|  42 |  40 |      |    -2 | Autumn Leaves - Eric Clapton                                               | ZG   |A Żąda nigdy jakoś nie mógł się przebić ze swoimi audycjami, a to dziennikarz pierwsza klasa.krzysiek83 pisze:Zespół nigdy nie był pieszczochem red. Niedźwieckiego.
co ?! ja tam bitów nie słyszałamkajman pisze:Ja lubię Straitsów lady, ale wolę wcześniejszych. Ten utwórto było prawie disco.
 za to była gitara ...
 za to była gitara ...  ale jeśli mnie spytacie o moje najmniej lubiane Straitsy to będą te w których najbardziej słychać syntezator, z " Walk of Life " na czele
  ale jeśli mnie spytacie o moje najmniej lubiane Straitsy to będą te w których najbardziej słychać syntezator, z " Walk of Life " na czelelubię to!sk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 42 | 40 | | -2 | Autumn Leaves - Eric Clapton | ZG |
|  41 |  42 |      |    +1 | Silent Sigh - Ania                                                         | PL   | 

Ania tak to rozmemłała, że dopiero w tym tygodniu zorientowałem się, że to ten sam utwór, który swego czasu katował Kostrzewa.sk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 41 | 42 | | +1 | Silent Sigh - Ania | PL |
Witamtrzpaw pisze:Witam. Czy ballada Andrusa pobije rekord Queenu na miejscu pierwszym?
 mysle ze nie ..nie chciałbym aby Queen nie był pokonany, jak napisał Artyr na swoim blogu też tego nie chcei zachęca na nie głosowanie na Ballade.
 mysle ze nie ..nie chciałbym aby Queen nie był pokonany, jak napisał Artyr na swoim blogu też tego nie chcei zachęca na nie głosowanie na Ballade.Walk of life na szczęście na liście nie było. Z kolei niestety nie było świetnego Telegraph road.lady pisze:ale jeśli mnie spytacie o moje najmniej lubiane Straitsy to będą te w których najbardziej słychać syntezator, z " Walk of Life " na czele
no o tym ze sie podoba, tez piszmy o dobrymbear pisze:nie wiem czy coś mi się stało, ale jak do tej pory wszystko mi dobrze brzmi i wszystko mi się podoba...
więc nie piszę za dużo, bo i o czym
|  40 |  37 |      |    -3 | Wonderful Life - Hurts                                                     | ZG   |Kod: Zaznacz cały
|  39 |  45 |      |    +6 | Miłość w Portofino - Magda Umer                                            | PL   |o mój głos mój głossk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 39 | 45 | | +6 | Miłość w Portofino - Magda Umer | PL |
Przebojowy ale antytrójkowo.krzysiek83 pisze:Kurcze, szkoda Hurtsów. Takie rzeczy w top10, a tu przebojowy numer nisko się dusić musi.
Licze na inne piosenki Hurts,najlepiej jakas ballade bym usłyszał.krzysiek83 pisze:Kurcze, szkoda Hurtsów. Takie rzeczy w top10, a tu przebojowy numer nisko się dusić musi.
zarżnęli tą piosenkę w radiach komercyjnychkrzysiek83 pisze:Kurcze, szkoda Hurtsów. Takie rzeczy w top10, a tu przebojowy numer nisko się dusić musi.
To całkiem przyjemny masz głos.kasiasia pisze:o mój głos mój głossk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 39 | 45 | | +6 | Miłość w Portofino - Magda Umer | PL |
|  38 |  41 |      |    +3 | Cosmic Love - Florence & The Machine                                       | ZG   |
szkoda. I pewnie moich ulubionych " Private Investigation " też nie ... szkoda, że nie było mnie wtedy w zasięgu Listy, bombardowałabym Niedźwiedzia kartkami pocztowymikajman pisze:Z kolei niestety nie było świetnego Telegraph road.