tadzio3 pisze:Teraz kibicuję Czechom naszym dobrym sąsiadom- niech im przynajmniej się uda. W sumie to są debiutańci, bo po raz pierwszy występują na mundialu po rozpadzie Czechosłowacji
Niby debiutują, ale są (nie wiem jakim cudem) na 2gim (:?: wciazn ie moge uwierzyc) miejscu w rankingu FIFA (Tak mowili przynajmniej ) no... czyzby mieli dojsc do finalu? ...
Chciałbym żeby doszli. Są na drugim, bo na to zasługują- od jakiegoś czasu są w czołoweczce światowej i nie tracą formy. W końcu ostatnio półfinał Mistrzostw Europy i jedyna przegrana w ostatniej minucie dogrywki ze szczęściażami Grekami
tadzio3 pisze:Są na drugim, bo na to zasługują- od jakiegoś czasu są w czołoweczce światowej i nie tracą formy.
miejsce w rankingu fifa nie zawsze ma cos wspolnego z tym ze zespol jest fantastyczny. meksyk jest wysoko, a to przecietny zespol ktory stac wylacznie na 1/8 finału ... ćwierćfinał to jużraczej dla nich za dużo.
Reni Jusis - Magnes, ten kawalek wielu doprowadza od szalenstwa. A moja rodzinke doprowadzil, gdy zaczalem ten kawalek parodiowac w stylu operowym........
tadzio3 pisze:Chciałbym żeby doszli. Są na drugim, bo na to zasługują- od jakiegoś czasu są w czołoweczce światowej i nie tracą formy. W końcu ostatnio półfinał Mistrzostw Europy i jedyna przegrana w ostatniej minucie dogrywki ze szczęściażami Grekami
nie przypominaj mi tych mistrzostw, to najwieksza porazka pilki noznej w historii.
Sinead bardzo fajna- chyba nawt lepsza niż popszednia
Młynek troche mniej kręci niż wcześniej
Grzegorz podobnie- czas błekitu był ładniejszy
Ciekawie dzisiaj- 27 piosenek z miejsc 50-31 zagranych w 2 godziny,a potem czołóweczka, czyli miejsca 30-1, też tylko 2 godziny. Mogliby trochę szybciej poczekalnię dać, żeby potem więcej czasu zostawić na te najlepsze. Ale w sumie jest dobrze
tadzio3 pisze:Chciałbym żeby doszli. Są na drugim, bo na to zasługują- od jakiegoś czasu są w czołoweczce światowej i nie tracą formy. W końcu ostatnio półfinał Mistrzostw Europy i jedyna przegrana w ostatniej minucie dogrywki ze szczęściażami Grekami
nie przypominaj mi tych mistrzostw, to najwieksza porazka pilki noznej w historii.
???
PS. A co mają powiedzieć Serbowie i Czarnogórcy?
Polska!!! +6 we Wrocłąwiu - na zawsze z naszymi!!!
Polacy zagrali na swoim poziomie- nie lepiej, nie gorzej. Patrząc np z perspektywy tego rankingu FIFA to jesyteśmy tam pod koniec dwudziestki, czyli w mistrzostwach sprawdziło się to w 100%, bo pewnie po podliczeniu dorobku wszystkich przegranych będziemy na miejscu koło tego.
Grzesiu z tą piosenką bardziej do "Gitarą i piórem" niż do listy, Pati niedoceniona kiedy trzeba, teraz już się wszystkim ponudziła (mi też) no i już pewnie z poczekalni nie wyjdzie. A Madonna... a taka średniawa. Ale "Hung Up"....to było COŚ A w ogóle to czekam na cos a la "Frozen 2" - tęsknię za ambitną Madonną.
zbyszu pisze:???
nie chodzi mi o najwieksza porazke w historii pilki noznej, tylko najwieksza porazke pilki noznej jako dyscypliny w historii - Grecja mistrzem Europy, to jakis koszmar.
zbyszu pisze:???
nie chodzi mi o najwieksza porazke w historii pilki noznej, tylko najwieksza porazke pilki noznej jako dyscypliny w historii - Grecja mistrzem Europy, to jakis koszmar.
Koszmar??? A niby dlaczego? Dobrze, ze nie mamy wsrod nas żadnego Greka - nie poczuł by się najlepiej. Moje zdanie jest takie - turniej to turniej. Nie zdobywa się przypadkiem ME. Przecież to aż 6 meczy rozegranych. 6 przypadków??