A erejestrujesz videło, czy tylko fono?Adamsky pisze:Ja nagrywam. Ale na gryzonia tego nie wrzucę bo go nie lubię. W potokach popłynie.
Waglewski (nowosądecczanin z urodzenia)... jak zwykle miły do posłuchania — "się nie golę... chromolę..."
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
A erejestrujesz videło, czy tylko fono?Adamsky pisze:Ja nagrywam. Ale na gryzonia tego nie wrzucę bo go nie lubię. W potokach popłynie.
cały ten mijający tydzień w Trójce był...jest kapitalnie nastrojowy...prawdaż?mara pisze:Była audycja poświęcona historii lp3, było o tym np jak pan Marek na początku przynudzał ale inny pan Marek nakłonił go do jedzenia jabłka na antenie (mówiąc skrótowo) , było o tym jak za komuny zakazano grać maanam to go przerobiono na dzingiel ( świetne to było) i tak było wiadomo który jest w notowaniu..a potliwość oczu wywołała końcówka poświęcona odejściu z trójki pana Marka i rozmowa z panem Baronemmarasxl22 pisze:A co było przed 16? Niestety nie słuchałem bo korzystając z ładniejszej pogody dosiadłem jeszcze motocyklA bardzo mnie ciekawi co spowodowało ową potliwość oczu?
Kod: Zaznacz cały
| 41 | 33 | | -8 | Colours - Airbag | ZG |
Tylko audio, ale w dobrej jakości z C+.JaceK pisze:A erejestrujesz videło, czy tylko fono?Adamsky pisze:Ja nagrywam. Ale na gryzonia tego nie wrzucę bo go nie lubię. W potokach popłynie.
Szkoda, że nie słuchałem... Zwłaszcza, że w tych pierwszych latach (przywołanych w tej audycji) byłem po prostu zbyt mały żeby słuchać listy. A może przypadkiem ma ktoś to nagrane?mara pisze:Była audycja poświęcona historii lp3, było o tym np jak pan Marek na początku przynudzał ale inny pan Marek nakłonił go do jedzenia jabłka na antenie (mówiąc skrótowo) , było o tym jak za komuny zakazano grać maanam to go przerobiono na dzingiel ( świetne to było) i tak było wiadomo który jest w notowaniu..a potliwość oczu wywołała końcówka poświęcona odejściu z trójki pana Marka i rozmowa z panem Baronemmarasxl22 pisze:A co było przed 16? Niestety nie słuchałem bo korzystając z ładniejszej pogody dosiadłem jeszcze motocyklA bardzo mnie ciekawi co spowodowało ową potliwość oczu?
Ty to wiesz gdzie rodzinę wkręcićJaceK pisze:Dzisiaj drobna zmiana z racji Jubileuszu! Wyniki Poczekalni na Forum, już za chwilę... wszystko w rękach Sabiny...
Wszystko będzie dozowane z umiarem, by starczyło na całą godzinę, do 19.00.
| 40 | 46 | | +6 | The Moon and the Sky - Sade | ZG |
A miał być taki piękny i odświętny debiut w 1500 notowaniu.sk pisze:Największy spadek w poczekalni...:Kod: Zaznacz cały
| 41 | 33 | | -8 | Colours - Airbag | ZG |
Młodzież się garnie do Listy! Jest nadzieja, że ktoś to wszystko dalej pociągnie!grzes pisze:(...) Ty to wiesz gdzie rodzinę wkręcić![]()
Nie wiem, czy to znaczenie. Ale w "Zapraszamy do trójki", o 17:27 było kilka zdań o forum.
| 39 | 43 | | +4 | Oranżada - Koniec Świata | PL |
bede czekac !!mkonst pisze:A ja wystawię całość na gryzoniu
Tak? Przyjedź na zlot za 2 tygodnie, to zobaczysz ją na żywca.Adamsky pisze:Ludzie! Helen widziałem!
Gdzie szukać videło z tej imprezy? Oby było na stronie Trójki!Adamsky pisze:Ludzie! Helen widziałem!
| 38 | 36 | | -2 | Klenot - Vypsaná Fixa | ZG |
| 37 | 38 | | +1 | Lugola - Pustki | PL |
Na stronie trójki, jest wielki odnośnik i nawet się nie tnieJaceK pisze:Gdzie szukać videło z tej imprezy? Oby było na stronie Trójki!Adamsky pisze:Ludzie! Helen widziałem!