Jeden z najnowszych przebojów tej niedocenianej na LP3 grupy
Grupa Furmana - ETZ
No i trochę polskiego country się przyda

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Ależ Regina Spektor była na LP3, pamiętacie...?Sabinka pisze:2. Regina Spektor - Fidelity
Hmm, była, ale nie byłaksch pisze:Witamy!Ależ Regina Spektor była na LP3, pamiętacie...?Sabinka pisze:2. Regina Spektor - Fidelity
O tak, to prawda! Zastanawiałem się czy samemu tego nie zaproponować (choć może raczej "shelter", albo "VCR", ale nie wiem sam do końca na co bym się zdecydował)Neo01 pisze:The XX - Infinity
Jak dla mnie, muzyczne objawienie roku ubiegłego;
Shelter też brałem pod uwagę, a także singlowe Crystalised, ale Infinity usłyszałem jako pierwsze i chyba to zadecydowałoiqh pisze:O tak, to prawda! Zastanawiałem się czy samemu tego nie zaproponować (choć może raczej "shelter", albo "VCR", ale nie wiem sam do końca na co bym się zdecydował)Neo01 pisze:The XX - Infinity
Jak dla mnie, muzyczne objawienie roku ubiegłego;
Moje Harmonium jest z roku 1975. Nie ma ograniczeń odnośnie roku. Jedynym ograniczeniem jest brak obecności zespołu na listach.adamwadameria pisze:Czy można umieszczać utowry z jakiegokolwiek okresu
czy tylko powiedzmy rok 2008/2009/2010?
Są jakieś inne ograniczenia poza słynną Listą Grycka?
Hm...adamwadameria pisze: 2 Tm 2,3 - Marana Tha
Sztandar, po prostu sztandar ze znakiem jakości! Kto jeszcze nie zna tego utworu?
Obyiqh pisze:A The XX mogą zajść wysoko jak mniemam. Oby.
Ja nie znamadamwadameria pisze: Kto jeszcze nie zna tego utworu?
Prawdziwy klasyk. Ja się zastanawiałem, czy nie wrzucić "Słuchaj Izraelu"(ten utwór ma zupełnie inny charakter). Trzy razy byłem na koncertach 2tm2,3 .adamwadameria pisze: Kto jeszcze nie zna tego utworu?
Fantastycznieuzi pisze:The Decemberists - The Wanting Comes In Waves / Repaid
i tu się właśnie objawia moja spostrzegawczość - dopiero po 3 tygodniach zauważyłam, że masz tę płytę na swojej liście.Yoda pisze:Jak dla mnie ścisła czołówka za 2009 rok.
dokładnie!Ale ja bym zgłosił całą płytę, bo to jest właściwie jedna 58-minutowa piosenka z 17 zwrotkami
ja tylko raz, na cudownym, akustycznym koncercie w Katedrze Opolskiej. Niesamowite doznanie...Grycek pisze:Trzy razy byłem na koncertach 2tm2,3 .
Przepraszam, ale nie jakiś, tylko kultowe "Spytaj milicjanta" jeszcze ze Skandalem na wokalu. 1982, 83 rok.Robinson pisze:Chociaż Dezertera rzeczywiście nie można już wstawić, ale tylko dlatego, że jakiś utwór pojawił się w zestawie do głosowania na polski Top.
Posłucham(y) - zobaczym(y). I nie mam tu na myśli jednokrotnego wysłuchania.iqh pisze:A The XX mogą zajść wysoko jak mniemam. Oby.
Jest w internecie.Yoda pisze:Ja nie znam. Ale z chęcią poznam.
Ad. 1. O tak! Ja mam zbyt emocjonalny stosunek do niego. Na marginesie - bardzo uczciwe zasady, że nie można głosowaćGrycek pisze:1. Prawdziwy klasyk. 2. Ja się zastanawiałem, czy nie wrzucić "Słuchaj Izraelu"(ten utwór ma zupełnie inny charakter). 3. Trzy razy byłem na koncertach 2tm2,3 .
Tu jest odpowiedźadamwadameria pisze:Utwory wyszukujemy samodzielnie do przesłuchania czy też pojawią się tu jakieś linki
Regulamin pisze:2 marca prowadzący umieszcza na forum linki do propozycji
Grycek pisze:- następnie należy wysłać pliki na dowolny serwer i przesłać link do osoby prowadzącej(czyli do Grycka). Propozycje można wysyłać do 2 marca godz. 22:00