Mógłbym prosić miejsca 46-50?
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Norah już nie można bo na liście była i zasłużenie wypadła. To najsłabsza jej piosenka, którą słyszałem.Neo01 pisze:Chyba będzie dziś sporo nowości bo w poczekalni też świeżyzna, a promowanie w tym tyg. niestety pomogłoA możnaby wesprzeć choćby Norę...
Mam nadzieję, że nam też opadną.ku3a pisze:dawno już tego nie pisałem, więc dziś w końcu napiszę
jak dziś zobaczyłem wyniki, to niektóre spowodowały opadnęcie szczęki.
neon.ka pisze:Kuba - jaka dziś mina na Twojej twarzy po zobaczeniu wyników notowania?! dawno już nie widziałam, żebys był zszokowany, a dziś by się przydało.
I to mi się podobaku3a pisze:dawno już tego nie pisałem, więc dziś w końcu napiszę
i na razie tyle, bo ciągle są telefony.
Pozytywne opadnięcie? czy takie bardziej bolesne ?ku3a pisze:dawno już tego nie pisałem, więc dziś w końcu napiszę
mi już raz opadła, przy Nellyku3a pisze:jak dziś zobaczyłem wyniki, to niektóre spowodowały opadnęcie szczęki.
cieszę się że Ci się podoba. a całą płytę słyszałaś może?lady pisze:Armia - piękna perła wśród plastiku
Barabas43mateusz15 pisze:Może mi ktoś podać miejsca 43-40? Bo się zagubiłem w notatkach
Dzięki lady za miejsca z opisami.lady pisze:Gary, Kajman to fajnie podsumował
43. dominika barabas - cieńmateusz15 pisze:Może mi ktoś podać miejsca 43-40? Bo się zagubiłem w notatkach
"szalona" mocno spadła? i coś jeszcze pewnie... więc w znawcy krucho pewnieku3a pisze:dawno już tego nie pisałem, więc dziś w końcu napiszę
Ale podobna choć trochę do "Dziewczyny bez zęba na przedzie"?kajman pisze:Ta Florencja lepsza od Rabbita, ale na płycie jest kiler - Girl with one eyed