Ale widać mało lubianePaTToN pisze: 608. Bananowy song — VOX![]()
![]()
![]()
![]()
Takie znane i tak nisko
![]()
Akurat z Papa Dance ten jest chyba najlepszyPaTToN pisze:693. Naj story — PAPA DANCE to mogłoby być ostatnie
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ale widać mało lubianePaTToN pisze: 608. Bananowy song — VOX![]()
![]()
![]()
![]()
Takie znane i tak nisko
![]()
Akurat z Papa Dance ten jest chyba najlepszyPaTToN pisze:693. Naj story — PAPA DANCE to mogłoby być ostatnie
"Chciałaś masz, tylko co" oraz "Pora już skończyć to"Miszon pisze: ooooooo cośtamcoś coś icoś"![]()
SłusznieJaceK pisze:No i chyba nikt nie trafił, że Natalka zamyka 2 PL-TOP...
Ciekawe czy ktoś oprócz Yacy'ego głosował.796 MAD MONEY — Na twojej orbicie
no to jednak kilka osób głos oddałobear pisze:197 87 Mad Money - NA TWOJEJ ORBICIE (13+11+17+46)
Dochowując zobowiązaniu o niepodawaniu liczby głosów (oprócz tego co padło na antenie!) — zapewniam, że takiej sytuacji w ostatniej dwudziestce nie ma. Głosów było więcej niż 1. Co najwyżej 2-3 kolejne utwory otrzymały identyczną liczbę głosów, a o kolejności zadecydował chyba przypadek (czyli komputer! chyba jednak kolejność pozycji na liście do głosowania... ale czy to istotne?) — ja przynajmniej nie doszukałem się konsekwentnej zasady.Yacy pisze:czyli sugerujesz, że ostatnie 20-30 utworów miało po 1 głosie? To jak została ustalona kolejność?
Dziękuję bardzo!!!JaceK pisze: a o kolejności zadecydował chyba przypadek (czyli komputer! chyba jednak kolejność pozycji na liście do głosowania... ale czy to istotne?) — ja przynajmniej nie doszukałem się konsekwentnej zasady.
Pewnie drwycior.Robinson pisze:Ciekawe czy ktoś oprócz Yacy'ego głosował.796 MAD MONEY — Na twojej orbicie
To powiedz przynajmniej Jacku, czy ostatnie miejsce jest "samotne"? Tzn czy jako jedyne otrzymało najmniejszą liczbę głosów?JaceK pisze:. Głosów było więcej niż 1. Co najwyżej 2-3 kolejne utwory otrzymały identyczną liczbę głosów,
Hehe. To raczej takie przekomarzanie się i gdybanie, chociaż dla mnie w top 100 wystarczyło by miejsca dla stu piosenek. Często jest też tak, że po prostu kawałki są za nisko, ale nie koniecznie muszą być w top 100.JaceK pisze:Tutaj też pierwsza setka powinna być SZERSZA, bo na długość jest tylko 100 kolejnych pozycji, i ani jednego więcej — jak czytam, że niemal co drugi utwór jest za nisko, mam nieodparte wrażenie, że jednak wyniki są mało obiektywne.
Odpowiem za JacKa. Tak, jest samotne.tadzio3 pisze:To powiedz przynajmniej Jacku, czy ostatnie miejsce jest "samotne"? Tzn czy jako jedyne otrzymało najmniejszą liczbę głosów?JaceK pisze:. Głosów było więcej niż 1. Co najwyżej 2-3 kolejne utwory otrzymały identyczną liczbę głosów,
W uzupełnieniu: różnica pomiędzy ostatnim a przedostatnim: 3 głosy. Potem 2, 3, a potem to już pełna swoboda, ale nie więcej niż 10 głosów. Wyraźne różnice widoczne są dopiero w pierwszej 100. Ale o tym mówił na antenie Stelka, podczas prezentacji ścisłej czołówki TOP-u.tadzio3 pisze:To powiedz przynajmniej Jacku, czy ostatnie miejsce jest "samotne"? Tzn czy jako jedyne otrzymało najmniejszą liczbę głosów?
Zrobimi, co w naszej mocy... ale nie można niczego obiecać na 100%. Teraz wyniki spłynęły o wiele za późno... ale dobrze że są! Dzięki Helen!Świetnie że znamy wszystkie pozycje. To może w następnym topie wszech czasów będzie tak samo
Nie dziwi nic -- kiedy ostatnio zapodano na antenie coś z twórczości ex-klawiszowca grupy Bank? Z albumu ,,Ogród Króla Świtu'' wylansowano tylko ,,Fontannę radości''... reszta późniejszej ,,arabsko-wschodniej'' twórczości nigdy nie słyszałem w radio. Czy jest zatem powód do zdziwienia? Nawet gdyby podjęto próbę prezentacji wszystkich utworów TOP-u, Marka Biblińskiego by pewnie pominięto...krzysiek83 pisze:Złapałem się na tym, że nie zagłosowałem na: 369. Ucieczka z tropiku — MAREK BILIŃSKI
Nie mówię, że podoba mi się ta piosenka ale moim zdaniem w propozycjach do topu było sporo gorszychtadzio3 pisze: 819. Piosenka światłoczuła — NATALIA KUKULSKA - W sumie nie spodziewałem się, że będzie na ostatnim. Nie lubiłem tego kawałka, ale sadziłem, że któś go tam lubi![]()
Ja też głosowałem!abd3mz pisze:Pewnie drwycior.Robinson pisze:Ciekawe czy ktoś oprócz Yacy'ego głosował.796 MAD MONEY — Na twojej orbicie
Zgadzam się z tymi postulatamiPaTToN pisze:Tak podsumowując ten top to brakuje mi kilku piosenek w ogóle nie ma zespołu akurat ( w czym on jest gorszy od papa dance nie wiem)
Brakuje mi jeszcze jednej KULTowej piosenki a mianowicie wódki za rok musi się pojawić się w zestawie
"Los się musi odmienić"Gary pisze:164. Transmission Into Your Heart - Houk - nie udało się utrzymać w setce, ale może jeszcze los się odmieni?
Raczej nie zaistniałGary pisze:187. Nóż - Illusion - jak na zespół, który prawie w trójce nie zaistniał, a przynajmniej z tym utworem, to wynik rewelacyjny!
I mam nadzieję, że nie nadejdzieGary pisze:211. Chomiczówka - Sidney Polak - jeszcze nie nadszedł jej czas
Tez liczyłem, mało kto kojarzy ten przesliczny utwór, bo tak jestem pewny, że była by seteczkaGary pisze:303. W żółtych płomieniach liści - Skaldowie i Łucja Prus - po cichu liczyłem na 100.
Tak, 'Dłoń' ma mój głos zawsze i wszędzie. Większość utworów, na które głosowałam znalazło się poza 100 niestety, niektóre nawet dalej niż bliższej owej setki.Miszon pisze:Bo błąd zrobili z Kukulską, że nie dodali naszej (jedynej) propozycji, czyli "Dłoń", tylko jakieś swoje powymyślali.
Zaskoczony rozumiem pozytywnie?Kertoip pisze: jestem bardzo, ale to bardzo zaskoczony wysoką (104.) pozycją Armii...