zbyszu pisze:Łojejku - tylko nie 9 Milionów rowerów Dobrywieczór Katie!
A dzisiaj Ty będziesz marudził a ja będę pozytywny?
Hmm - dlaczego już coś zakładasz z góry??? Tradycyjnie bardzo wybiorcze spojrzenie, czyli nic nowego. Dobrywieczór (to chyba nie jest marudzenie) Kajmanie. Ot, chciałem się z Panią Katie przywitać. Ech....losie...
Ale Łojejku - tylko nie 9 Milionów to już jest marudzenie.
kajman pisze: Ale Łojejku - tylko nie 9 Milionów to już jest marudzenie.
Hmm...a wczesniejszych moich wpisów dlaczego nie zacytowałes? Pisałem już wczesniej - oceniłeś bardzo stronniczo. Ale rozumem, ze bedziesz w takim razie wypominał kazdemu, kto na "coś tam coś tam" (Zagadka: kto to powiedział???) sobie dziś ponarzeka
PS. Zareklamowano Świetlickiego - polecam wszystkie 3 czesci kryminału. Koniecznie!!!
Trzy fajne utwory pod rząd - Blues Flowers, Katie i Maniek Lubomski. Czy ktoś wie, jakie były jego pierwsze przeboje (nota bene nie solo i nie na LP3)?
kajman pisze:Trzy fajne utwory pod rząd - Blues Flowers, Katie i Maniek Lubomski. Czy ktoś wie, jakie były jego pierwsze przeboje (nota bene nie solo i nie na LP3)?
41 (-2) Kolenja zagadka. Płyta sprzedaje się świetnie. W Trójce AMJ grana jest dosc czesto - a tym czasem utwór utknał w Poczekalni. Pieknie nagranie, piekna płyta Jopkologu...(ale pewnie tego nie przeczytasz)
kajman pisze:Trzy fajne utwory pod rząd - Blues Flowers, Katie i Maniek Lubomski. Czy ktoś wie, jakie były jego pierwsze przeboje (nota bene nie solo i nie na LP3)?
Lubomski na reszcie"? Psychozabójca?
Nie. Utwory Blok (z węgla i stali) oraz Impreza w klubie Harcerza w wykonaniu IZPIZT.
KOL też się nie przebiją z tym utworem? nie wiem, ale skoro podobało się sex on fire, to przynajmniej ja od tej płyty nie mogę się oderwać. Więc i ten singiel powinien się podobać.