Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
SPOKO W OKO jak to mówią u mnie w branży. Szacun to będzie dla Piotra za wrzucenie podsumowania 1400 wydań dziesięć minut po 22:00. Chciałbym o tym powiedzieć na antenie, że takie podsumowanie będzie można znaleźć u nas na forum w dziale "podsumowania", tylko zastanawiam się ile pozycji się zmieści 100, 1000 czy warto aż wszystkie ponad 3000? aż do ostatniego pojedyńczego punkciku? Chciałbym na antenie przeczytać pięćdziesiatkę? bo pewnie z podsumowania na antenie w innym terminie nc nie będzie (nie ma kiedy). Zastanawiam się czy jeśli podałbym sms-em Jackowi pozycje z 30-stki około 20:00 to o której godzinie jest szansa obejrzenia na forum np pierwszej setki.
Jeśli będzie na 16-tym to zdobędzie 5 pkt czyli w sumie 310 i wskoczy na 100 miejsce spychając Kocham Cię kochanie moje na 101 miejsce ale moze nie da rady, I hope.
Damy ZNAK.
No cóż, jak zwykle ostatnio przyspałem. Dzisiaj około 9 wysłałem priorytetem 4 kartki, ale czy dojdą. Pani na poczcie zapewniała mnie, że na 90kilka%, a jeżeli poczta będzie chodziła w Warszawie w sobotę, to w zasadzie pewniak. Żeby być uczciwym, tylko jedna z kartek była z głosami i adresem zwrotnym. Ale za to na każdej kartce była informacja, że jestem forumowiczem z tego forum.
wszystko dzięki Balonikowi. zrobił z jubileuszu najważniejszy temat tygodnia, całe audycje temu poświęca. brawo!!
i dziś już powiedział, że misja z kartkami została wypełniona. a jeszcze na początku tygodnia miałem sygnały, że jest słabo.
a więc się udało również dzięki nam!
Robinson pisze:(...) w TuBaronie. Bobby odpowiedział mailem na pytanie rzucone w eter o ilość utworów, które były dotychczas na LP3.
W tym samym czasie ja podesłałem swoją wersję, z adnotacją, że Bobby może mieć inne zdanie... jak się oakzało: ma! -- i teraz my mamy zadanie ustalić owe rozbieżności... przy 5--10 nie byłoby problemu. Błąd statystyczny. Ale różnica 100-1 (sto minus jeden... o ile się nie przesłyszelim'śmy) to jednak spora różnica. Liczę jednak, że i to uda się wyprostować...
Bobby pisze:(...)Zastanawiam się czy jeśli podałbym sms-em Jackowi pozycje z 30-stki około 20:00 to o której godzinie jest szansa obejrzenia na forum np pierwszej setki.
SMS-manem będzie mało poręcznie -- Ile wpiszesz?a ile się przy tym naklikasz? Lepiej przysiąś na jakimś emajlu, lub jakoś inaczej... może ustalimy na priva? Na ile dam radę, będę wprowadzał on-line.
przy 5--10 nie byłoby problemu. Błąd statystyczny. Ale różnica 100-1 (sto minus jeden... o ile się nie przesłyszelim'śmy) to jednak spora różnica. Liczę jednak, że i to uda się wyprostować...
Czy muszę szukać tych podwójnych, jeśli w porównaniu z tobą mam 2 więcej (czyli tzw. błąd statystyczny )
Dzisiaj z okazji 1400 notowania LIsty gdzieś za piętnaście trzynasta włączyłem sobie radio w kolorze Złotym. A tam - Jon & Vangelis "Somehow I'll find my way home". Niestety, nie słyszałem zapowiedzi, a później jużtylko reklamy były, ale... czyżby tęsknimy