Potem Dido, lepsza niż poprzednie utwory, ale jak na nią...

No i na antenie goście, w tym mój imiennik i współzlotowicz ksch.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
A bóg-ci-zapłać dobry człowieku za ciepłe słowo...bobby-x pisze:Pozdrowienia dla Ciebie Stary Badylu
I to jest najmniejsza ilości najdłuższego stażu od kilkunasty lat.Gary pisze:Co ciekawe w zeszłym tygodniu najstarsza piosenka w poczekalni liczyła sobie tylko 5 tygodni.
Pewnie kschowi chodziło o najpiękniejszy (no jeden z najpiękniejszych) kwiat forum czyli neon.kę, a Balonik być może o wyjeździe naszej pięknej towarzyszki nie wiedział, stąd zła interpretacja.JaceK pisze:,,Kwiat forum'' wyjechał! To ja zaliczam się do starych badyli... pozdrawiam pozostałe zasuszone badyle!
Martyrka też wyjechałakajman pisze:Pewnie kschowi chodziło o najpiękniejszy (no jeden z najpiękniejszych) kwiat forum czyli neon.kę, a Balonik być może o wyjeździe naszej pięknej towarzyszki nie wiedział, stąd zła interpretacja.
No to nasze odczucia są kompletnie odwrotne.SummerMovedOn pisze:Brzmi całkiem przyjemnie, na pewno jest dużo lepszy od "Mieszka i Dobrawy" za to daleko mu do geniuszu "Maszynki do świerkania"
To tym bardziej ten kwiat jest jednoznaczny.ksch pisze:Martyrka też wyjechałakajman pisze:Pewnie kschowi chodziło o najpiękniejszy (no jeden z najpiękniejszych) kwiat forum czyli neon.kę, a Balonik być może o wyjeździe naszej pięknej towarzyszki nie wiedział, stąd zła interpretacja.
SummerMovedOn pisze:Za to ku mojemu zdziwieniu większość trafiła z debiutem Marii Peszek.