Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Kayah i prezenterka telewizyjna Iwona Schymalla będą gospodarzami gali wręczenia tegorocznych Fryderyków. Uroczystość odbędzie się w najbliższy poniedziałek, 7 kwietnia. Na scenie pojawi się również znany dziennikarz radiowy Marek Niedźwiecki.
Za dosłownie kilka sekund w TOK FM rozpocznie się audycja Kamila Dąbrowy dotycząca tegorocznych Fryderyków. Może tam będzie wyjaśnione jaką rolę Pan Marek będzie pełnił przy okazji tej imprezy.
Przepraszam, że post po poscie, ale robię to w celu podniesienia tematu.
Na 100% gale poprowadzi Niedźwiedź. Jako gwarancję prawdziwości tej informacji dodam, że słowa te padły z ust gościa Kamila Dąbrowy - Stanisław Trzcińskiego, organizatora.
IZA pisze:Przepraszam, że post po poscie, ale robię to w celu podniesienia tematu.
Na 100% gale poprowadzi Niedźwiedź. Jako gwarancję prawdziwości tej informacji dodam, że słowa te padły z ust gościa Kamila Dąbrowy - Stanisław Trzcińskiego, organizatora.
gale prowadzić będzie Kayah. A Marek za kulisami będzie rozmawiał z artystami po otrzymaniu przez nich statuetek.
Album Rock, Heavy Metal - Hey (MTV Unplegged) - zajebiaszczo, już mi się odechciało to oglądać, na dodatek teraz Kukulska pieje, chyba sobie Miśka Koterskiego pooglądam.
U mnie ogolnie zachowanie Kayah(a) wywołuje mdłosci. Czy nie można takiej gali prowadzić bez tych beznadziejnych wygłupów? Gdyby to jeszcze zabawne było...
IZA pisze:U mnie ogolnie zachowanie Kayah(a) wywołuje mdłosci. Czy nie można takiej gali prowadzić bez tych beznadziejnych wygłupów? Gdyby to jeszcze zabawne było...
A teraz pani Krysia czyli koszmarek minionego lata na LP3
Miałam wrażenie ze pan Marek na początku mocno stremowany ale teraz juz chyba lepiej. A u Kayah jakby cały czas adrenalina w żyłach buzowała...
no cóż... Hey z Kasia juz 3 fryderyki podczas tej gali ... co bedzie dalej? Jozin?
(swoja droga ciekawe czy czesc nagród nie pokryje sie z naszyi foroderykami? )
Kayęh trwawie ale śpiewającą a nie przeszkadzającą Markowi. No to sobie nagrywam a potem przewinę. Tym bardziej że koszmar 2007/2008 własnie leci.
A mówili że Dinozaury ...
A może ktoś napisze, że słucha Jozina z przyjemnością? I tak nie uwierzę
Koszmarna ta gala Fryderyków. Jedyny pozytyw to nagrody dla Raz dwa trzy, OSTRa i obecność Pana Marka oczywiście. A poza tym? Kaya beznadziejna w roli prezenterki, mówi za dużo często bez sensu i kompletnie nie jest zabawna ,gdyby nie Pan Marek to była by totalna klapa
Kaya jest dobrą wokalistką ale jako prezenterka popełnia zbyt dużo błędów, żarty jej nie są zabawne tylko żenujące, przez nią ta gala jest nudna ciekawie jest tylko w tedy gdy Pan Marek przeprowadza z kimś mini-wywiad.
Ja mam taka propozycje do organizatorów na następny rok, żeby galę poprowadził duet Niedźwiecki- Szydłowska. No i nominacje mnie komercyjne